remotexx:
Born Ivana Marie Trump - October 30, 1981 (age 44) - New York City, U.S.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ivanka_Trump
Trump converted to Judaism prior to marrying Jared Kushner
- а нали уж теа ги мразите и в червата
Май трябва да ти се напомня периодично, че евреите паразитират
и върху САЩистан, т.е. отнемат доход и от теб, всяка година поне
4 млрд. $ отиват към "богоизбраните".
Еврейски свине убиха миналата година абсолютно невинен българин,
служител на ООН, няма ли да ги съдят, поне някакво обезщетение ... 
Понеже първия път съм го подминал, искам сега да го изкоментирам.
Не всички на света мразят евреите, макар да ни дават особено много причини последните четири години. В българската история също имат някакъв негативен принос, като да речем гаменчето Самуил, най-слабия и глупав цар, който се е раждал, но не само.
Но като цяло сме си живели добре с тях и не сме имали особено големи конфликти, каквито има в Испания, Италия, Франция и др. места.
Затова никога не са били изгонвани.
Относно личните ми предпочитания пак така. Има народи, които откровено не харесвам като англичаните и китайците. Има такива които много харесвам като немците, руснаците, американците и японците. Има народи, които много съм обичал, но съм сменил мнението си. Такива са французите. В училище скрих от родителите си, че избрах френския език пред английския. Бяха много разочаровани. Тримата мускитари всяко дете е обожавало. И т.н. Има и народи, които не съм харесвал заради гнусните и скъпи боклуци, които произвеждат, но съм се променил заради сериалите им. Говоря за корейците, както се досещате.
Но чак пък в червата идва твърде много. Вредно е за здравето. Буквално е вредно.
Евреите не са в тези категории. Като начало не им обръщах особено внимание, а в момента питая известна симпатия към тях (
без Биби и шайката около него). Това е, защото те бяха твърде твърдоглави и сами се отказаха да са богоизбран народ, а ние бяхме достатъчно твърдоглави, за да се откажем изобщо да станем такъв. Което може би е добре. Тези, които ги обича Бог страдат. Любовта им се поставя на изпитание. Ние нямаше да успеем да го издържим.
Та с евреите ни държи кармична връзка. Поне в този живот, когато съм роден в България, няма как да ги мразя. Ако в следващия се родя арабин, не гарантирам, какво ще се случи.