Автор Тема: Делата на бай Дончо  (Прочетена 32896 пъти)

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8923
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Re: Делата на бай Дончо
« Отговор #555 -: Aug 31, 2025, 12:20 »
Туй и да искам, не мога да го прочета. Голям ферман е.

Ами знаеш си, голям съм графоман. Извинявам ти се. И без това не пише нищо смислено. Нищо не губиш.

Скоро не съм ти благодарил, че пръв ни информираш за всичко важно, което се случва!
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7234
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #556 -: Aug 31, 2025, 12:58 »
Ами наистина нямам нерви за такова дълго нещо. Цитат на някой си, отговор и тълкуване. После друг цитат и пак отговор и тълкуване. И то няма край.

Как да изчета всичко и да го запаметя.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4609
    • Профил
« Отговор #557 -: Aug 31, 2025, 21:25 »
Цитат
китаофоб (въпреки, че огромна част от ежедневието ми да е заета с китайски сериали),

Въх, Гогата изглежда е минал от корейщини на китайщини - или китайките са /станали/ по-убави или .. е изгледал вече всички корейщини  ;)

Цитат
Какво добро описание за всички, английски политици воглаве с кралицата.
Гога, ако не си чул случайно, изгърбен от многото работа, англичаните и агличанките вече си имат крал ..е ще има да сменят монети и банкноти ище балдър годинин ама вицовете... вече няма да бъдат за кралицата а за краля
Да живее краля  ;D

https://www.vicove.biz/f062837ed70431638942a4e89fa7a5cd

А пък тоя някой го знаят и по иначе - започва  с "Английската кралица.." и завършва с боцмана  ;)
https://bosia.blog.bg/muzika/2016/03/14/da-spasim-blajniia-folklor.1437061

и един, за смъкване на нервното напрежение:
https://www.vicove.biz/ae43ba32e823e7f1b078bdb0c2a03f4f
« Последна редакция: Aug 31, 2025, 21:46 от remotexx »
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8923
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #558 -: Aug 31, 2025, 21:40 »
Въх, Гогата изглежда е минал от корейщини на китайщини - или китайките са /станали/ по-убави или .. е изгледал вече всички корейщини  ;)

Не е възможно да изгледаш всичко корейско. Невероятно много е. Между другото в момента по Нетфликс има един сериал Тригър, който мисля, че има потенциала да задмине много други, може би не чак калмарите.

Но китайците, колкото и да ми е неприятно да го призная, са най-развитата страна в света и в реално време наблюдаваш огромни скокове.

Това личи и по сериалите им. Докато корейците са едно такова, малко място, където хората се чувстват потиснати и комплексирани, къде с причина, къде без. Корейските сериали определено трябва да се разреждат с нещо друго и мащабните продукции на китайците са добро решение.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear