Нито знам дали е Proffesional или Personal! Защо не ти дава сърце да ги качиш 5те диска! Какъв е проблема! За нета обаче ти там си избрал тоя сървър и той ако има такъв сам се настройва доколкото разбрах! При мен обаче няма! Лошото е, че ми разпознава LAN картата под някакво друго име! Не е това, което е под уиндоус а незнам трябва ли някакъв специален драйвър, а и драйвърите назнам как се качват - пак ли от флопито, то като е ЛАЙВ ще ми зачете ли от флопито?! Поне съм с 320 РАМ и искам да го пробвам как е из нета, ICQ, IRC, да гледам филми, да си слушам МР3та, та затова искам да му подкарам нета пък дори и да го настройвам всеки път! Нама проблем ще си сваля СуСЕ 9.1 Персонал, но ако може някой да ми даде линк към него! Абе изобщо съм токова заблуден, че....

'> Аз добре ще го инсталирам на харда ама да питам трябва ли да е ФАТ32 както ми е сега и ако НЕ ще може ли да ми чете от другите дялове, ако дяла на, който съм го качил е различен!
Като ми настройва НЕТА ми изписва: Error - No package sousce defined! Там от тези всички видове дръзки коя да избера - wirlsee; ethernet ADCNet - имената ги казвам по спомен

'>
ОФ извинявам се ако съв Ви объркал с мойте цапаници

'>
Благодаря Ви за ВНИМАНИЕТО

'>