Автор Тема: Help!!!!!!!!!  (Прочетена 1057 пъти)

SexLover

  • Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Help!!!!!!!!!
« -: Jan 09, 2003, 17:12 »
Slojih si predi niakolko denia Mandrake Linux 9.0.
<b>Ama mi6kata mi Logitech Wheelmouse ne raboti.</b>
Stoi v gorniq lqw ygyl na ekrana.
Inache moga da myrdam mi6kata, da natiskam butoni, da se rovia iz meniutata. Ama kursora ne se myrda. Imah sy6tiq problem s Knoppix(os-a deto se zarejda ot disk). Tam pisah na Knopper i toj mi otgovori 4e video kartata mi ne poddyrjala hardware cursor. Kaza mi da pi6a na boot meiuto fb1024x768 wheelmouse, koeto 6tialo da zaredi frameboffer mode. Tuk oba4e ne znam kvo da pravia.


Az sam novak v rabotata s Linux. Drapnah si ot intenet draiveri za modema i video kartata (niakakvi .rpm failove) Ama ni6to ne se promeni. Ni modema(s USB interface) svetna,<b> ni video kartata pojela da trygne s rezoljuciq po-visoka ot 800x600. Na ekrana mi izliza sab6tenie 'Signal out of range'</b> A mojete da se dosetite kak sam smenial rezoliuciqta na ekrana bez da imam kursor.

<u><i><b>Nadiavam se 4e 6te mi pomognete!</b></i></u>


 <!--emo&???--><img src="http://www.linux-bg.org/iB_html/non-cgi/emoticons/confused.gif" border="0" valign="absmiddle" alt='???'><!--endemo-->  <!--emo&:(--><img src="http://www.linux-bg.org/iB_html/non-cgi/emoticons/sad.gif" border="0" valign="absmiddle" alt=':('><!--endemo-->  <!--emo&:angry:--><img src="http://www.linux-bg.org/iB_html/non-cgi/emoticons/mad.gif" border="0" valign="absmiddle" alt=':angry:'><!--endemo-->
« Последна редакция: Aug 09, 2011, 16:20 от SexLover »
Активен