Покажи Публикации - malin1
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 41
526  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Сравнение на Fedora и CentOS, като предимства и недостатъци за Десктоп. -: Apr 13, 2019, 20:51
Според мен "защото при инсталирането съм отметнал всичко" значи, че има всички отметки - всичките графични среди и т.н. каквото дава инсталатора.

Ако принт скрийн-бутона се задейства в комбинация с Fn , понякога се случват гадости ако се уцели съседния бутон и се получи съвсем различна комбинация (при мен).
527  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Търсите по-добър Линукс форум? -: Mar 31, 2019, 20:53
Цитат
П.П.2 и офтопик
Съжалявам, че си убих профила, ама явно "и в по-добри времена" е имало проблеми, та съм имал и друга регистрация, която "открих случайно" и ме "спаси".

а аз реших, че в миг на просветление си го затрил

Ами да, опитах, май нещо такова... Точно каквото беше казал в една друга тема... и след известно време "ми мина" . Обаче оня задник Малин ги беше натворил едни ;) ... и открих, че съм имал и друга забравена регистрация, когато съм ползвал УСУ.
П.П. Сeга ми хрумва, че предиии много време ползвах нещо наречено, май, passave (pasaffe било) и като преинсталирах, забравих да си запазя неговите настройки... и запазените в него пароли "умряха", докато открия хартиения носител, но "не всички бях актуализирал" на листа. И от тогава не ми е хрумвало да ползвам нещо такова.
528  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Търсите по-добър Линукс форум? -: Mar 30, 2019, 02:41
Недей. Ще си спести първо (освен ако не почерпиш) мнението си за теб,  а другите ще се чуди как са ги изтървали от отчета. А инак, на мен ще ми е интересно странично безпристрастно обективно мнение. (Което вероятно няма да е такова във всичките си части).

П.П. Имам дежавю за този си отговор, дали не "вадиш" прекалено често познатия си.

П.П.2 и офтопик
Съжалявам, че си убих профила, ама явно "и в по-добри времена" е имало проблеми, та съм имал и друга регистрация, която "открих случайно" и ме "спаси".
529  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Съществува ли наистина Тайно световно правителство? -: Mar 16, 2019, 21:30
Ако съществува, то ще е само тайно, но не и световно. По принцип в една страна отвъд океана всичко що се води награда е "световна", над всички и т.н.. И ако се хвана за това - то там що да няма нещо такова, но то няма да е "наистина" световно. (Пък ако има и съществува заглавието, то там ще се титулува "надсветовно" вероятно).
530  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Съществува ли наистина Тайно световно правителство? -: Mar 16, 2019, 00:03
   Между другото имам една позната,която преди време провеждаше курсове по
китайска астрология и се хвалеше с много висока посещаемост.
А познаваемост?
Щото Чолака още не ни е разказал вица за индианците, дето събирали дърва (пък може и да го е казвал, ама съм го пропуснал).
531  Игри за Linux / Общ форум / Re: Игрите от з а м у н д @ -: Mar 10, 2019, 21:13
Предиии много време, точно определена, от тия, дето са папки на играта, работеше през виното почти както и на ХП. Само че такива игри днес тия, дето се титулуват геймъри, те не играят такива.
532  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Съществува ли наистина Тайно световно правителство? -: Mar 10, 2019, 08:16
Мисълта ми е, че всичко се поддава на "модата", даже и сегашния поглед към нещата. Днешния поглед може да е верен, може и да не е, само че той е актуалния Това, което си го чел някога, като го прочетеш пак - ще "видиш" по друг начин. Т.е. ако си стар - за дадено нещо си имал във времето 5 гледни точки, ако си на 20 - ще имаш 1 или 2. (Е, трябва и да си искал да "видиш").
533  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Съществува ли наистина Тайно световно правителство? -: Mar 09, 2019, 23:54
По ТВто върви някакъв "градинарски" филм, който е интересен на жена ми... Та докато пушех се сетих за силата на медиите да ти "налеят" акъл. (малко встрани бягам, ама пак по темата гледам да съм). Та не помня колко Робин Худовци има, последния "рокерския" съм го гледал даже (и един-два по-предни). Всяко време си има модата и вижданията за случилото се, и налагат "днешната" трактовка. Да, опира до чиляка ще се "съгласи ли" или ще си остане "невеж" и "дърт".
534  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Съществува ли наистина Тайно световно правителство? -: Mar 08, 2019, 22:52
Ммм, не е ли църквата (и всичкото свързано с нея) дето дава винаги отговор, ясен, точен, по всичките проблеми? Един вид - за това и това, така. И удобно, новобогаташите са били много вярващи, макар че преди това не им е личало.  ;) 
 ;D моя позната разправяше за Гърция - как се праскали като прасета, почти всеки с любовница, елита - и с любовник, минат през църквата - и всичко е пито, платено. И (по-важното) вътрешен духовен мир от цялата работа.
Мои познати учеха за попове и от тогава, не че съм имал високо мнение за църквата, ама още повече се затвърди. Изключения винаги е имало и ще има. Филмите и книгите се правят за тях (обикновено).

 :D И кое е вярното (като стана дума за фантастика) - да съответства на престъплението или щастие и мир за всички, и нека никой да не бъде пренебрегнат?
535  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Съществува ли наистина Тайно световно правителство? -: Mar 08, 2019, 21:36
То за това в Албания, ако се не лъжа, се тепат родове от 18-19 век още. И сеги се прехвърля при нашите цигани.
Не че ако по някакъв мноого случаен случай открия кой стой зад нещо много-много лично ще простя на въпросния (то и не съм простил, де, но не се и надявам на такъв случай. Даже обратното, "молил" съм да се случи). И не, ако случайно стане (вероятността е никаква, но го желая), резултата винаги ще е само един.
536  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Инсталиране Убунту на телефон (MEIZU MX4) -: Mar 06, 2019, 22:28
Ами виж линковете накрая на връзката, може да излезе нещо.
http://www.webupd8.org/2017/08/how-to-flash-android-flyme-on-meizu-mx4.html
537  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: Стабилността на Debian -: Jun 30, 2013, 12:06
Neter беше писал доста в една друга тема за Дебиан , ама на никой не му се чете , още по-малко да търси. Ако на всеки се обяснява защо е така ...
Калкулейта не е единствената руска Генту-базирана дистрибуция , явно там има интерес към Генту .
Ти се опитваш да популяризираш нещо по много странен начин , меко казано , там където няма интерес . Е , аз ползвам УСУ , което е бъгаво , тежко и т.н. , ама си го ползвам и не го натрапвам на никой .
Дебиан си е Дебиан , Генту си е Генту , едното е рошаво , другото - брадато , ама са си такива и никой не може да го промени ( да се надяваме ).
538  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Убунту не разархивира ISO -: Jun 28, 2013, 22:46
Май да . Като инсталира p7zip-full и ще си "опече" работата , май . ;)
539  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Убунту не разархивира ISO -: Jun 28, 2013, 18:18
Лесния начин http://congelli.eu/prog_info_winusb.html   , ама пък може да прави само това .
540  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: проблем wine -: Jun 27, 2013, 20:34
Хъм , ето какво открих , но както каза колегата - не е препоръчителният начин .
http://linuxg.net/how-to-install-wine-1-6-rc1-on-ubuntu-13-10-13-04-12-10-12-04-and-linux-mint-15-14-13/
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 41