Здравейте
....на всички.
Тази тема и въпроса в нея е доста ....провокативен...
Ако в България хората се делят на специалисти ( 2000-3000 лв.) и не до там специалисти (500-600 лв.), на това ...магазинерно ниво на икономиката ни, то тогава ние сме доста над средното ниво за ''бяла'' държава. Обаче ....( винаги има едно обаче което мъти така добре устроеният ни животец ) в тази наша китна държавица освем специалисти има и други който ....със 250 лв. хранят семейства, ходят до лактите омазани във масло ( киреч, вар, л...на ), цял живот са спестявали за тези след тях и изведнъж....специалистите взели че е...ли ма...та на смисъла на живота им. (1996-1997г.) Та тези хора бедни ли са ? Какъв е смисъла да си с облечен по последна мода на работното ти място ако ....татко ти ти е шеф ? Дори с 5 костюма и 17 вратовръзки - тъпана си е тъпан. Доста хора си мислят че България е София и обратното, и всички останали са селяни - бедняци които загрозяват така добре планираното ни живуркане. Най-страшното е, че ТУК във този форум има хора които преиграват със фанатизма...нямам в предвид малолетните

'>
Друг е въпроса ако тази анкета е насочена само към класата "специалисти" по компютърна грамотност били те привърженици на една или друга ОС, тогава .....става доста весело.....ставаш автоматично бедняк, ако шефа ти е решил че 500-600 лв е предостатъчно за клатене на крака и разтягане на локуми по цял ден

'> , а ако си от "специалистите" ....Рокфелер в сравнение с теб е ....кифладжия.
Та ще замоля автора на тази анкета заради която сме свидетели на скандали тип - "на ти куклите дай си ми парцалите" да вземе да спомене коя прослойка на обществото ни има в предвид - все пак заплатите дето ги е споменал за критерии да доста ...смехотворни...
Имам чувството че автора по далеко от табелата на квартала на София не е излизал.(само софиянец може да напише такава ....анкета

'> ) А ако не е от София автора - Нема нужда да се правиш на Софиянец, доста хора по селата невзимат 2000 лв. заплата ама и на пазар не ходят, наеми и парно неплащат ..

'> , за компютър да неговорим.
P.s. Аз също ходя по тениска и дънки на работа, разходите ми доста надвишават приходите ми ..... и съм еб.ти бедняка

'>