Нищо не са им спирали на румънците, това е поредната тъпа партенка, която се подмята за пред медиите. Само са им установили злоупотреби, както и на нас преди мноооого време. Доколкото разбирам тази тъпня е подхвърлена от висш функционер на една от управляващите партии. Сега обаче реториката преминава във фаза "това е несправедливо". Първоначално беше голяма тарапана и се пробваха дори с "антибългарска кампания", обаче явно са видяли, че хората не им се връзват на глупостите. Предполагам скоро ще продължат с изпипаната стратегия "всяко чудо за 3 дни". Между другото е хубаво да има умни глави, които да винят ЕС че ни спрели парите. Това ми напомня на един виц за един просяк, който всеки ден стоял пред един лъскав офис и един костюмар всеки ден му давал по няколко лева. Един ден костюмарът минал, но не му оставил пари и просяка казал "ей, защо не ми остави пари?" - "защото ще си купувам нова вила и спестявам". "Гнусен гаден капиталист" помислил си просяка - "да ограби един беден човек като мен". Те това е с европейските помощи и България

'>