Марче ( може ли така да ти викам ? ), как си личи че си от ФМИ.
Права си естествено.
Все едно да те питат кои числа са повече: реалните или естествените. Ми равен брой са. Просто мощността на множествата е различна.
Както и да е.
Сега се сещам една забавна случка:
Имахме тиимбилдинг и задача която можеше да се реши с автомат.Е измъдрих ме го за 20 мин, ама един човек , на който грам не му дремеше за математиката, я изплющя за 4 мин.

Не, че има връзка де, просто интересна случка
А за колайнера. Въпрос: Как ще направят черна дупка ? За това не се ли сика много маса?
Потенциален отговор: Да речем в черната дупка маса и енергия значи едно и също нещо. Ама те пък от къде ще вземат толкова много енергия? Нали уж винаги има загуби при трансформацията ( не знам някой да е направил от енергия материя още )
Аз си мисля че след като са одарили една нощна на Quake IV ( не III, щото там са напред с материала ) и са изпили доволно количество биричка, чистачите в отдела са решили да си направят майтап с всезнайните господа журналисти, че света ще свърши. Въжте го от добрата страна:
1) Излезе книга за прословутия колайнер.( И Америка пак спаси света )
2) Излезе филм по книгата. ( И Америка отново спаси света )
3) Вестниците си пълнат иначе малкото не-жълти сраници с не-жълто изглеждащи новини.
4) Форумджийте от линукс-бг.орг могат да пообщуват като нормални хора не само в Xterm стил.
5) Голяма част от населението си приговори знанията по математика и физика

6) Няколко гийки 100% са се запалили на темата и сигурно вече са взели академични титли.
<!-- Списъка е дълъг -->
И така. Поздрави от мене шошонски и да прайте трушия, че е време вече!