Цитат на: ROKO__ в Apr 15, 2010, 21:09Цитат на: backtolife в Apr 15, 2010, 18:56Цитат на: ROKO__ в Apr 15, 2010, 15:51Май само аз съм с читава дистрибуция тук, на която да не пише Unstable/Testing :>И в същото време да има много по нови стабилни версии от тестовите които ползвате @_@Дабее, не стига че си с гаден процесор ами си и гадна дистрибуция (-2 точки)Конфигурацията си ми е перфектна, дистрибуцията ми е най добрата от най добрите. Ти въри да се шибашОт там идвам и майка ти остана доволна
Цитат на: backtolife в Apr 15, 2010, 18:56Цитат на: ROKO__ в Apr 15, 2010, 15:51Май само аз съм с читава дистрибуция тук, на която да не пише Unstable/Testing :>И в същото време да има много по нови стабилни версии от тестовите които ползвате @_@Дабее, не стига че си с гаден процесор ами си и гадна дистрибуция (-2 точки)Конфигурацията си ми е перфектна, дистрибуцията ми е най добрата от най добрите. Ти въри да се шибаш
Цитат на: ROKO__ в Apr 15, 2010, 15:51Май само аз съм с читава дистрибуция тук, на която да не пише Unstable/Testing :>И в същото време да има много по нови стабилни версии от тестовите които ползвате @_@Дабее, не стига че си с гаден процесор ами си и гадна дистрибуция (-2 точки)
Май само аз съм с читава дистрибуция тук, на която да не пише Unstable/Testing :>И в същото време да има много по нови стабилни версии от тестовите които ползвате @_@
Абе роко няма ли да го махнеш най-после тоя аватар на windows
Хвали Gentoo а с аватар на 7-ца - боже колко мъка има по този свят боже...
Обаче много ме кефи колко си прост Пълно селянче, аз поне се махнах от Троян - но ти продължаваш да тънеш в тиня!
ROKO__, откъде да ти видим IP-то?
Чакам 4 числа