Нищо интересно да ви кажа ето твърдението:
Rusalin Iliev
Bre kakvo installvahte che chak fest OpenBSD li (za po-gadno moje i Solaris - naj smotania os kojto sam vijdal) 
Обаче това:
Hristiyan Vasilev
Nadi sled burz obzor na snimkite moga adekvatno da za kliu4a, 4e nai - vertoqtno v tazi zala samo ti i stefan ne ste devstveni.

Идиоти - какво да ти кажа. То па и тоя Русалин Илиев - ****************... Ей големи разбирачи в тая Варна ей...
Редактирано от bop_bop_mara
Тъй като видях как си ме наредил зад гърба ми без да ме познаваш, реших да напиша няколко реда за себе си, така ще можеш да ме псуваш по-конкретно.
През 1998 започнах работа като системен администратор в интернет доставчик чиито сървъри бяха на RedHat и Slackware.
От 1999 година се занимавам със системенна администрация на FreeBSD сървъри. Прехвърлянето ми от Slackware на FreeBSD бе един доста голям скок за мен особенно по времето когато нямаше лесно достъпна и преведена документация, нямаше ги блоговете имаше само mIRC канал #FreeBSD. Повече от 5 години имах интерент доставчик в Търговище (първият в града и този с най голямата wifi мрежа там по онова време). Липсваше написан софтуер за елементарни нужди като отчитане на трафик и за това се наложи да си пиша на ANSI C трафикомерачка, която да бърка на ниво kernel както ipfw и да си взима данните за трафика...После си писах и цял акаунтинг мениджмънт за DialUp за CISCO с 8 модема с Radius + MySQL и веб интерфейс за администрация. От тогава до сега подържам разни high-load BSD сървъри тук-там. Писъл съм драйвери за хардуер за разни киоск устройства базирани на BSD. От няколко години за работен компютър ползвам Apple. Osx e базирана на BSD и прехода от FreeBSD към нея ми бе много лесен и интуитивен.
Не програмирам на C# а на ANSI C, Perl, Python, Php в момента пиша приложения на MUMPS за обектно ориентираната високоскоростна база данни Cache (40% по-бърза от Oracle). Убеден съм, че си я чувал...
Занимавам се с фотография мои снимки има тук
http://photographer-varna.fotosesia.net/А това са снимки от последната ми фотосесия
http://www.fotosesia.net/y/j/Фотографията ме запозна с Sunbaby.
За мен няма значение, кой колко и от какво разбира. Съдя хората по-съвсем други критерии. Засегнах се от начина по-който ме обиждаш заради шеговит коментар, който не си разбрал...
P.S. Регистрацията ми в linux-bg.org е от доста години не знам защо тук показва, че съм се регистрирал днес?!?