Автор Тема: Проблем с драиварите на видео картата ...  (Прочетена 2238 пъти)

KristiqnRuSi0

• Участници
  • Публикации: 3
    • Профил
Здравеите ! не знам дали тук е мястото за тази тема но не съм много на ти с тези неща и за това поствам тук ...
Значи имам следния проблем преинсталирах windowsa както съм го правил хиляди пъти без проблем , обаче този път след като исталирах драивърите на видео картата по средата на самата инсталация монитора ми става черен с едно бяло тиренце в горния ляв ъгал !!! помогнете моляви ...  ето и нещо което може да е от полза една картинка ... мисля че на маркираното място трябва да пише какво е видеото a то нищо не пише ... ???

П.П. видеото е Ati Radeon HD 2600 Pro

Активен

KristiqnRuSi0

• Участници
    • Профил
Проблем с драиварите на видео картата ...
« Отговор #1 -: Jan 19, 2012, 21:20 »
Здравеите ! не знам дали тук е мястото за тази тема но не съм много на ти с тези неща и за това поствам тук ...
Значи имам следния проблем преинсталирах windowsa както съм го правил хиляди пъти без проблем , обаче този път след като исталирах драивърите на видео картата по средата на самата инсталация монитора ми става черен с едно бяло тиренце в горния ляв ъгал !!! помогнете моляви ...  ето и нещо което може да е от полза една картинка ... мисля че на маркираното място трябва да пише какво е видеото a то нищо не пише ... ???

П.П. видеото е Ati Radeon HD 2600 Pro

Активен

laskov

• Напреднали
  • Публикации: 3182
    • Профил
Направо изби рибата ... [_]3 ... че си я размножил даже !!! Три бири са малко ... Я по-добре я публикувай в бг-мама ... и пак така - на 3-4 места ... За трети път си редактирам мнението. Толкова се ...
« Последна редакция: Jan 19, 2012, 21:31 от laskov »
Активен

Не си мислете, че понеже Вие мислите правилно, всички мислят като Вас! Затова, когато има избори, идете и гласувайте, за да не сте изненадани после от резултата, и за да не твърди всяка партия, че тя е спечелила, а Б.Б. (С.С., ...) е загубил, а трети да управлява.  Наздраве!  [_]3

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6760
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Това коя дистрибуция е ? ХАхаххахахаааааааааааааааа
Щото в BSD секцията пуснато.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

KristiqnRuSi0

• Участници
    • Профил
пишете ако можете да помогнете , а не да се правите на интересни ...
Активен

dejuren

• Напреднали
  • Публикации: 1025
  • Distribution: Ubuntu, RedHat
  • Window Manager: lxde KDE4
    • Профил
Не намираш ли странно да задаваш въпрос за Виндовс в Линух форум? Не знам за колегите но ако говоря само за себе си нивото ми на компетентност в така наречената "операционна система" е толкова ниско, че единственото което мога да ти помогна е да стискам палци да се справиш сам.
Активен

http://webchat.freenode.net/?channels=ubuntu-bg
The quieter you become, the more you are able to hear.
Две седмици цъкане с мишката спестяват два часа четене на документацията.

kalinik

• Напреднали
  • Публикации: 539
  • Distribution: LMDE x64 2012/ LM 14 x64
  • Window Manager: Mate / KDE
  • ID user #521433
    • Профил
Eй ти драйвър* директно от завода

Ако и с този не стане - преинсталирай пак !

* - за 32-бит WIndows XP

За 64-битов :
http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
Активен

b2l

• Напреднали
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил

Ти луд ли си? На луд дрехите ли носиш? Че и се кара на всичкото отгоре... Абе еййййй алаколуууу пуснал нашия тема за Windows във форум за Линукс и гири почнал да вдига...
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил

Ти луд ли си? На луд дрехите ли носиш? Че и се кара на всичкото отгоре... Абе еййййй алаколуууу пуснал нашия тема за Windows във форум за Линукс и гири почнал да вдига...

Ама то нали ползващите Линукс са адвансет юзери и той за това тука пита :D :D :D
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6760
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Цитат "...Ама то нали ползващите Линукс са адвансет юзери и той за това тука пита..."

Накефих се.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.