Май ми е малко тъпо заглавието, ама ситуацията е такава, че по-умно не можах да измисля

!
Та, в други теми е ставало на въпрос, че ползвам виртуален рутер, но май не съм споменавал, че има една малка подробност при запускането и управлението му, че задължително трябва да има включен суич в картата, щото иначе, кабела който влиза в едната ланка е ван и стои в реалната машина като изключена мрежа(за да не ми се върже реалната към някакви автоматични настройки от доставчика и да получи тя връзката, вместо виртуалната), но си се ползва от виртуалката рутер, а другата лан карта, която е за вътрешната мрежа и вързана със суича(при мен е рутер на който му е спряно всичко, освен вифи-то), ако не е включена, не мога от реалната да вляза в уеб интерфейса на рутера(192.168.1.1) и няма и нет, щото отчита, че няма кабел!
Та, въпроса ми е, дали мога по някакъв начин, да я излъжа или не знам кво, да си се показва нормално и да се включи, че да се върже с виртуалката!!!?
В другата ми тема в същия раздел дето питам за виртуална лан карта, не съм го тествал още това, но от многото инфо за такова нещо за Уиндоус, ако и аналога за Линукс работи по същия начин, ще разреши сигурно проблема, но пък тогава задържително ще трябва да се прави влан с две подмрежи, дори и да нямам нужда от едната!