Е то потоп е една от последиците при ядрена война. Ама потопа ще ни е най-малкият проблем.
Цитат на: gat3way в Nov 18, 2012, 01:25А, сега се сетих как ми направи впечатление като съм бил отвъд голямата локва, там вземат все още насериозно противорадиационната защита, има си укрития и са означени добре. Това е забавно, защото е трудно да видиш такова нещо в Европа в днешно време. А пък се очакваше през студената война, Европа да опере пешкира ужким....света се променя, определено.В грешка си, Европа опираше пешира по един по-различен танково - мото-стрелкови сценарий, а най-прекрасното разбира се е запазено за потенциалния приятел
А, сега се сетих как ми направи впечатление като съм бил отвъд голямата локва, там вземат все още насериозно противорадиационната защита, има си укрития и са означени добре. Това е забавно, защото е трудно да видиш такова нещо в Европа в днешно време. А пък се очакваше през студената война, Европа да опере пешкира ужким....света се променя, определено.
Просто ми се вижда невъзможно планетата да понесе десетки хиляди удари и да не се разпадне на прах.