На мнение съм, и няма да го променя, че НЕ-гласувалите просто НЯМАТ право да изказват мнение по въпроса, за който са имали възможност да гласуват но НЕ са го направили!
Негласуването НЕ е изразяване на позиция! То е изразяване на "не ми пука, да става каквото ще".
Това не е позиция!
Въпросът кой ще в премиер изобщо не ме интересува - стига да не е буда

Аз съм на мнение, че ВСЕКИ, ама наистина ВСЕКИ би бил по-добър премиер от него! Дори бай Иван бръснаря...
Аз ЩЕ гласувам. Все още не знам за кой ще гласувам, но знам за кой НЯМА да гласувам.
Ще видим кой ще ме излъже най-добре... но определено няма да си дам гласа за буда, станишев, доган!!! За някой друг ще е... ако пък се промени системата за гласуване /да бе, да/ и стане мажоритарна... тогава ще е доста по-лесно.
Не-гласуването е не-изразяване на позиция.
На предните избори гласувах за боко - заради ония простотии, които доган изсра... а мислех да гласувам за бсп-то дее_а

Мислех буда за по-малкото зло, то пък какво се оказа...
Те и ония крадяха, ама пък никой не си беше позволявал да опука де що има пари в държавата, да закрива болници /но пък да открива църкви/... да опука резерва, да вземе кредити, за да изплати субсидии, защото парите за тях вече са опукани... мъка.
А най-много ми падна в очите, когато дойде в Катуница да открива ЖП гарата, и да реже лентичка... нямаше да е смешно, ако не бяха в сила следните три факта:
1. Гарата е строена от немците, през 40-те години на миналия век;
2. Не е строена на ново - просто направиха ремонт на сградата и ЖП линиите, както и надлез на мястото на прелеза /който надлез ПРОПАДА!/
3. И ремонта, и надлеза го направиха по времето на ПРЕДИШНИТЕ, а боко само ги "откри"