Интересно ми е как backinblack изразява мнение като не е разглеждал последните версии на продукта. Като минимум:
1. Пълната версия на продукта съдържа всички безплатни модули + допълнителни платени. Целият бизнес спокойно може да се управлява само с безплатните модули, платените съдържат само екстри (графики, анализи, редактор на документите, моделиране на собствени справки, Тъч-скрийн). За справка вижте любимия, възвеличен Android, там всичко е на Free + Commercial версии;
2. В последните версии ограничението на платените модули е 1000 операции. За определен магазин например 1000 продажби (например в бутик) е почти 1 година работа. Слабо вероятно е сериозен бизнес с хиляди операции да не може да си позволи някаква малка такса за платените модули;
3. Чрез правата на достъп всеки може да си "скрие" платените модули. И тогава му остават само безплатните модули.
backinblack, отделете време за да разгледате продукта, смешно е да давате консултация за нещо, което дори не сте разгледали. Нещо като вица "Чукчи писател, чукчи не читател..." за онзи, който написал роман, но не го е прочел нито веднъж.
Не казвам нищо лошо за продукта ви! Версията Плюс съм я разглеждал малко и поради липса на интерес към платените модули съм приключил с разглеждането и.
На чистата безплатна версия ми липсваха функционалности които и в платената липсваха и поради тази причина се отказах да се занимавам с вашия продукт.
Според моите разбирания, не бизнеса трябва да следва софтуера, а софтуера бизнеса, но това е вече съвсем друга тема.
Малко ми е смешно положението, програмисти правят софтуер който не знаят как да инсталират

.
Не веднъж съм обяснявал във вашия форум как се инсталира на 10.04 с описание на нужните допълнителни пакети, по същия начин съм го инсталирал и на чисто Убунту 12.04.
Ако те мързи да напишеш една проста инструкция, поне забоди една от темите ми най-отгоре.
На xUbuntu не съм пробвал, но би трябвало с добавяне на същите допълнителни пакети да тръгне, ако в по-новите версии не сте добавили изисквания и за други пакети.
Да не говорим пък за инсталационното исо на което сте изкормили куп важни функционалности за да го сместите на СД и хората като ви се доверят и го инсталират и почват въпросите свързани с принтерите.