Нищо не им се случи. Вас Ви набиха, а тях ги напъхаха уж на топло, а реално да им опазят живота. Днес са по-силни от всякога, а Вие сте си още в калта. Е ти конкретно може да не си, защото имаш късмет да си кадърен и на добра работа, ама за другите дето са били там не се отнася.
Случи им се:
1. Вече нямат къщи;
2. Вече нямат покъщнина;
3. Вече нямат лъскави коли;
4. Вече нямат вила;
5. Вече никога няма да могат да дойдат, и да се чувстват спокойни;
6. Първите 4 неща се купуват. 5. не може да се купи, защото те реално са обречени....
Иначе, за другото си прав: опазиха ги. А трябваше да има разстреляни и изгорени....
И може всичко да е, но тук полицията НЕ наби никой! Беше много сложна ситуация... и просто предпочетоха да не се месят.
Най-гадното беше, че не се обърна внимание преди убийството - от 112 заявиха да не ги занимават, защото било почивен ден. А после, когато манго се обади, че го заплашват - за 30 минути се изсипаха над 1000 жандармеристи. Това ме кара да мисля, че всичко е било планирано... няма как за този кратък период да съберат дори 100 души... а те дойдоха МНОГО... това без подготовка не става.
И още по-странното беше, че защитаваха хора, които са потрошили техни колеги.
За това, на БГ полицаите аз вече им викам еничари. Да, има и свестни, дори аз познавам такива. Но са еничари в истинския смисъл на думата - винаги подкрепят този, който има власт и пари.
Тия клишета как пазели всички, да ги говорят на някой друг.