Докато чакам по светофари днес продължих да си мисля по темата.
В същност това което ме подразни в първия пост на Едмон основно е варинат за избор "други"...
Много мразя анонимността (въпреки, че по някога се блазня да се възползвам от нея). За мен "други" вече звучи като "OTHERS" в Lost. Те са други - за едни добри за други лоши (въпрос на гледна точка).
И аз като Ласков за сега виждам единствено избора не недолюбваните и от мен ГЕРБ като оптимум.
Да и днес излезе новина, че февруари месец имало фотоволтаични централи дето работели по 32 часа в денонощието! А да и можело тези централи да купуват от НЕК енергия за собствени нужди, интересно кога са купували повече денем или нощем де

И явно после са я продали като зелена за да кажем поне с 4 пъти по-висока цена - на продавача де

Ама те са работили когато на власт е била ГЕРБ. И сега излезе, че договор с БНП Париба ощетил същия НЕК с некви си около 40 000 000 лева... Пак договора подписан през 2007 (без ГЕРБ), но им трябваха 4 години от как са на власт (почти) да го кажат и покажат... А в същност царят е гол...
Обаче, ако другите са от тези дето ги показват по тв (преди месец гледах митинг от Варна) където оратора казва: от утре аз спирам да си плащам тока - искатели и вие и в отговор тълпата вика: ДААААААААААА
и ако ги попипташ от утре сприрам работа искате ли и вие - отговра пак ще е ДААА, ама от утре ще работя повече - отговора е нееее...
Сори ама такива други не ми трябват...
http://banks.dir.bg/2013/04/10/news13593739.htmlЕто тук е важно какво искаш - дали да си от дисциплинираните и теоретично да си по-беден но организиран, или мачо, пачо и палячо....
Избора за всеки е свободен.
P.S. Едмон ако може - допълни все пак други с некви истински алтернативи
@gat3way +1
EDIT: извинявам се - ползвам думата "други" а в анкетата реда е "друг" - техническа грешка.