РЦ бандит от трън та на глог. Няма да е за едните популисти-националисти, а ще е за другите, които в добавка са подлоги на ДПС и ГЕРБ.
BB докато има държавен бюджет, винаги ще има за крадене. Не се съмнявай, че пророичеството ти за Турция ще се сбъдне. За радост и нас няма да ни има тогава.
Версия 13, ти си много умен човек, но от моята камбанария изобщо не споделям мнението ти. Тези, за които смяташ да гласуваш с нищо не са по-добри от останалите
…и са го показвали многократно.
Достатъчно често гледам Алфа и това не променя мнението ми, напротив, затвърждава го.
Поздрава, който си дал е антиреклама. Не знам, кой е пял това, но този не става. Аз да бях направил песента, щеше да е по-добре.
Този звучи като ГОшо от Почивка. Сериозно. Мега зле е. На мястото на Сидеров, никога не бих пуснал това в ефир. Срам.
Пламене чудесни напомняния, има и още за припомняне. Бездната между народ и политици доведе протестите. Бездната остана, ще има неизбежно нови протести.
Дир откриха топлата вода. Естествено, че богатството на народите няма общо с мерките за финансова стабилност. Обратното, обикновено те водят до обедняване.
Хубавото е, че поне има протести. Преди месеци дори това нямаше, та един наркоман съгражданин на Ласков да рецитира на басов звук:
„Народът ни е толкоз прост, че дори не протестира“
HQ невалидната бюлетина те прави част от политическата система. Прави те съгласен с настоящето управление. Даваш легитимност на сегашната конюнктура.
Прекалено евтино продаваш такива важни неща. Но това си е на твоята съвест.
Б2Л с огромна радост разбирам, че сме на едно мнение по този въпрос.
Ласков, те няма да послушат, но ще имаме нелегитимна власт.
Нифелхайм, както обикновено страховито включване от твоя страна. Привети!
Имайки предвид, че думата е руска, то асоциацията, също е интересна
Едмон прости, че съм тъп, но не знам, какво е дилдо. Би ли обяснил като за прост човек.