Анкета

Въпрос: За КОЙ ще гласувам?  (Гласуването приключено: Apr 29, 2013, 21:42)

• ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,СДС,НДСВ,Кунева и тн.
    - 9 (31%)
    ДРУГ
    - 11 (37.9%)

Общ брой гласове: 18

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу

Автор Тема: За кой ще гласувам?  (Прочетена 78649 пъти)

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
Re: За кой ще гласувам?
« Отговор #75 -: Apr 13, 2013, 16:46 »
Аз съм всъщност червен барон в сянка, като онзи Путаки....ъъъ Янаки Стоилов. Чакам да настъпи моя звезден миг, да изритам Станишката, да завзема партията и впоследствие и държавата. Тогава окончателно приключвам с тези демократични простотии и установявам нов стил на управление.
За целта ходи до хамериката да създаваш таен революционен комитет и да завиваш станиола в шоколад. ;)
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #76 -: Apr 13, 2013, 16:49 »
Ляво е политика в услуга на работници и селяни, а не в техен ущърб. Следователно ББ няма как да е ляв. Стани шеф също не е ляв. Може някой по-млад да се зачуди, но реално най-лявото правителство от изгрева на демокрацията до сега е това на… Костов.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

lunarvalley

• Гост
« Отговор #77 -: Apr 13, 2013, 17:22 »
Цитат
установявам нов стил на управление
лежезен юмрук в кадифена ръкавица?
Активен

edmon

• Гост
« Отговор #78 -: Apr 13, 2013, 21:28 »
Аз съм всъщност червен барон в сянка, като онзи Путаки....ъъъ Янаки Стоилов. Чакам да настъпи моя звезден миг, да изритам Станишката, да завзема партията и впоследствие и държавата. Тогава окончателно приключвам с тези демократични простотии и установявам нов стил на управление.

ГРЕШКА, МНОГО ЯНАКИЕВЦИ СТАНАХА!!!

Наблюдавам активноста на Янаки ГАНЧЕВ в интернетя от  няколко години и особенно "борбата" с Ментел, тоя човек ако имаше достатъчно пари за адвокати щеше да ги направи луди гъби!:) Поне с такова впечатление съм останал!!!
« Последна редакция: Apr 14, 2013, 10:00 от edmon »
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #79 -: Apr 13, 2013, 22:33 »

Наблюдавам активноста на Янаки Стоилов в интернетя от  няколко години и особенно "борбата" с Ментел, тоя човек ако имаше достатъчно пари за адвокати щеше да ги направи луди гъби!:) Поне с такова впечатление съм останал!!!

Абе, той ако имаше акъл, щеше и пари да има :D
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #80 -: Apr 13, 2013, 23:04 »
Абе щом е на по-горно ниво в йерархията на БСП, значи със сигурност е добре подсигурен финансово пича. Май Жан Виденов е единственият балък в тая партия, те затва му намазаха ските и го пуснаха по пързалката.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #81 -: Apr 14, 2013, 03:02 »
Он си е малоумник! Влезе в историята на БГ, а нема кво да яде!
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #82 -: Apr 14, 2013, 09:00 »
Не е. Човека е професор и си живее бейски. Не е милионер и какво от това? Вместо да се радваме, че сме имали поне един честен и умен политик, ние му се подиграваме, как престъпниците от собствената му партия са го извозили и са ни обрали. Без господа като тях, днес можеше да сме много по-добре.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

geroy

• Напреднали
  • Публикации: 198
  • Distribution: Windows, NetBSD, Devuan
    • Профил
« Отговор #83 -: Apr 14, 2013, 09:02 »
Я да ви тролна и аз  :P

Иван Костов защо го забравяте, той изкара България от кризата в която я вкараха комунетата и постави начало на 10 годишен икономически растеж. Тогава мутрите бяха натикани в ъгъла, държавната администрация драстично съкратена и имаше проблясъци, че може и да проработи, престъпна приватизация на брутално задлъжнели държавни предприятия която ако не друго то поне повечето хора си останаха на работа и предприятията продължиха да функционират (не всички). ?

Let the troll begin....
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #84 -: Apr 14, 2013, 09:27 »
Мутрите били в „ъгъла“? Това сериозно ли? Славчо Христов, Маджо, Емил Кюлев, Доктора, много други да ти говорят нещо тези имена от най-близкото обкръжение на Костов? Държавната администрация „съкратена“? Давам втори опит да познаеш. Приватизацията беше най-активна по Костове време и пак тогава бяха най-големите кражби от нея. Точно тогава беше най-престъпна. И пак тогава най-много хора загубиха прехраната си точно по тази причина, а не мнимото съкращение на държавният апарат, което реално точно тогава получи най-голямото си раздуване в относителен дял.

Да страната се стабилизира за следващите осем години, но това не отменя другите факти и не трябва да се криви истината.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

edmon

• Гост
« Отговор #85 -: Apr 14, 2013, 10:01 »

Наблюдавам активноста на Янаки Стоилов в интернетя от  няколко години и особенно "борбата" с Ментел, тоя човек ако имаше достатъчно пари за адвокати щеше да ги направи луди гъби!:) Поне с такова впечатление съм останал!!!

Абе, той ако имаше акъл, щеше и пари да има :D

За един друг Янаки съм се сетил аз !!!:) Янаки Ганчев, Я. Стоилов си е едно комуне!:))
Активен

edmon

• Гост
« Отговор #86 -: Apr 14, 2013, 10:03 »
Я да ви тролна и аз  :P

Иван Костов защо го забравяте, той изкара България от кризата в която я вкараха комунетата и постави начало на 10 годишен икономически растеж. Тогава мутрите бяха натикани в ъгъла, държавната администрация драстично съкратена и имаше проблясъци, че може и да проработи, престъпна приватизация на брутално задлъжнели държавни предприятия която ако не друго то поне повечето хора си останаха на работа и предприятията продължиха да функционират (не всички). ?

Let the troll begin....

Не помня точно за какво падна циганина Костов, но си спомням, че се сгромоляса и много кирливи ризи изчезнаха наяве, за това и сега СДС е маргинална партия!!!
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #87 -: Apr 14, 2013, 10:11 »
Кой беше тоя Ганчев? Аз се сещам за един, ама Жорж. По между другото той взел, че се кандидатирал. Да паднеш от смях.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #88 -: Apr 14, 2013, 11:57 »
Костов е много успешен трол, ще взема да гласувам за него. Щом бсп-то и досега реват и показват клипчета с брадви, а гербаджиите са почнали като първите да реват "Костов е виновен", значи се справя добре. Има само един проблем обаче. Навремето отивам в МЕТРО и тоя Костов заедно с жена му взеха последното бурканче с аншоа в лют сос, това само там се продаваше и във Фантастико де, ама във Фантастико беше на някаква безумна цена. После не стига това, ами и ме прередиха на касата и наринаха препълнена количка най-безцеремонно. Оттогава много ме нервира тоя Костов, нагло копеле. Така че като се сетя за това - не, няма да гласувам за него.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

plamen_f

• Напреднали
  • Публикации: 1246
    • Профил
« Отговор #89 -: Apr 15, 2013, 14:17 »
Гейт,
Не знам по това време (костовото де) дали си работил или учил, но по неговото време имах като фирма най-големите обороти (големи, големи колко да са големи), но въпреки тях - последните 2 години от управлението му имах чувството, че не мистига въздух даже. Такова натискане с данъци никой комунист не е правил дори...
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
« назад напред »