Анкета

Въпрос: За КОЙ ще гласувам?  (Гласуването приключено: Apr 29, 2013, 21:42)

• ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,СДС,НДСВ,Кунева и тн.
    - 9 (31%)
    ДРУГ
    - 11 (37.9%)

Общ брой гласове: 18

Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу

Автор Тема: За кой ще гласувам?  (Прочетена 81363 пъти)

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Re: За кой ще гласувам?
« Отговор #345 -: May 11, 2013, 20:32 »
Твоя другар даваше пресконференция по Канал 3 преди малко. Нещо с печатници на бюлетини се разправяха. След всичко дето се вихри е ясно, че борбата е да ги свалят от власт, иначе нямаше да си дават толкова зор. Те за Костов по-малко зор си даваха. Ама ще дойдат тройните крадци и тогава какъв ще го чиним, не знам. Някой хора разправят, че новото правителство ще отрае до есента най-много късната есен. А дано.

Разбира се, другата цел е да се вдигне шум, та да сръгат хората да гласуват. Защото хората нещо не слушкат, не папкат и не щат да гласуват. Дай да правим един месец циркове та насила да накараме хората да се заинтересуват от нас и гласуват. Че ако вземат не гласуват, какво ще правим, не знаем. Гласувайте, гласувайте, гласувайте, за да има бел лебец и луканка за нас.
« Последна редакция: May 11, 2013, 20:46 от go_fire »
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #346 -: May 11, 2013, 20:46 »
Брей, имал съм ясновидски способности значи!  :D Бюлетини ще ми подменят, а?  >:D
Активен

Без правила няма игра

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #347 -: May 11, 2013, 21:02 »
Е като гледаш всички циркове от днес, какво мислиш? А за Елена съм цвилил като кон с рояк конски мухи в задника. А за всичко дето стана последният месец? А начина на отразяване от чуждите телеграфни агенции?

Всичко говори. В паника са. Правят и невъзможното само и само да не изпуснат властта. Защото има опасност българина да се събуди. С което  стават кристални, но пак номера ще мине. Пак избори ще се проведат. И пак ще има власт.

После ще се помете. После ще се покрие всичко. И ще се забрави. После. И всичко ще си върви по старому. После.

Честито, обратно се върнахте в матрицата, която напуснахте, но само на сън.

Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

edmon

• Гост
« Отговор #348 -: May 11, 2013, 22:17 »
На теб и твоя приятел ще липсва легитимност, защото аз ще съм 6 млн., а вие двамата ще сте 240, независимо дали сте със смисъл или мисъл ;)

Обяснявам ти проста аритметика, смисъл или безмисъл може и да сте 100 милиона, като сте овце ще траете! :))
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #349 -: May 11, 2013, 23:30 »
Цитат
Възмутен съм, хората които пишат в този форум ги имам за умни интелигентни и образовани хора. Как може примерно един високо образован човек, било то програмист, сис админ, или линукс ентусиаст от години да не може да си направи една проста сметка и да проумее, че не гласуването или недействителния вот е възможно най-грешния избор в изборния ден.

И ти как прецени, че си по-умен от тези които не споделят твоето мнение!!!? Ей това е най-големия проблем на всички българи, че всеки който не е съгласен с тях е глупак!
Аз също използвах такава квалификация по-горе, но се извиних с мисълта, че просто на мен така ми се струва, а не, че хората са тъпи!

Управия в тази държава няма да има докато има хора разсъждаващи като теб! Същите тези хора изкараха една сюрия хора на улицата като подкрепиха една забрана срещу пушенето на закрито без да ебават желанието и на другите които се бяха погрижили да им осигурят места дето не се пуши.
Е, въпреки, че Станишев обещава, че ще върне пушенето на закрито, аз няма да гласувам за него, а като казах и за никой друг!

Съвета ми е, като употребяваш разни квалификации, бъди така добър да подчертаеш, че това е твое мнение.
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #350 -: May 11, 2013, 23:49 »
edmon, Гогата е икономист, а ти не знам какъв си, но виж какво става в енергетиката! Няколко фирми сключиха неизгодни за държавата и икономиката договори с които да печелят много, но какво стана? Потреблението на енергия от домакинствата е константна, но малка величина. Голямото потребление се формира от производството на стоки, но няма луд който да дойде и да произвежда в БГ с тази цена на тока и сега те ограничават мощности с което си вдигат себестойността на енергията и печалбата от високата им цена се изяжда. В икономиката важи в пълна сила закона на джунглата, че по-силния изяжда по-слабия и ако не искаш да бъдеш изяден трябва да се събуждаш с мисълта как да надбягаш най-бързия лъв.
В крайна сметка, всичко ще си дойде на мястото, но само да си в положение да чакаш, а трудно се чака като си взел необмислени кредити и пак си идваме на думата, че всичко се плаща.
Ние не сме овце, а гледаме сеира на тези дето не могат да чакат :D
На мен, а и на Гогата не ни висят кредити на врата. Не ни стигат парите, но се оправяме някак си и както казах, имаме избор. Включително и такъв дали да емигрираме и щом още не сме го направили, ти си прави извода ;)
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #351 -: May 12, 2013, 07:41 »
Активен

Без правила няма игра

dev_urandom

• Напреднали
  • Публикации: 114
  • Distribution: Slackware
    • Профил
« Отговор #352 -: May 12, 2013, 09:39 »
Брей, имал съм ясновидски способности значи!  :D Бюлетини ще ми подменят, а?  >:D
Намерени са 350 000 бюлетини… Но тези бюлетини няма как да се използват!!! Кому е било нужно да бъдат произведени и „открити” тъкмо в деня за размисъл? Кой има интерес???
Невъзможно е бюлетините да се подменят в изборния ден по никакъв начин. За да стане валидна подобна бюлетина, трябва да се дублират и печатите на секционните комисии, а те се нараняват умишлено в началото на изборния ден, което прави всеки печат уникален. Първият печат се поставя върху гърба на сгънатата бюлетина преди да бъде дадена на избирателя, а вторият – преди да я пусне в урната, до първия. Липсата на печат прави бюлетината невалидна!
Но е факт че е имало намерени не около 2%, а около 4% / от над 8 млн произведени/ бюлетини. Дали са били технологичен брак или не, ще разберем едва след изборите, когато днешната "новина" вече ще си е свършила работата... И това дали собственикът на фабриката е от дадена партия или не, не играе никаква роля. „Човек, който не може да се купи с пари, може да бъде купен с много пари…”, както е казал Емил Зола. Особено от българската опозиция, бих добавил аз...
Във всяка една комисия има по 7 човека от няколко различни партии. Невъзможно е там да бъдат подменяни бюлетини. А след преброяването се прави протокол, който се подписва от 7-те човека и застъпниците на всяка партия получават копие от него. Протоколът и бюлетините се носят в РИК от поне трима човека от различни партии. Няма как някой да подмени нещо по пътя. Няма и смисъл, не разбирате ли?
Факт е, че са намерени бюлетини, които няма как да бъдат използвани!!! За какво му е на някого да го прави??? Освен заради медийния шум...?
КОЙ ИМА ИНТЕРЕС? Определено не тези, които са обвинени...
« Последна редакция: May 12, 2013, 09:41 от dev_urandom »
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #353 -: May 12, 2013, 09:48 »
Съмняваш се в българския технически гений?  ;D

Активен

Без правила няма игра

dev_urandom

• Напреднали
  • Публикации: 114
  • Distribution: Slackware
    • Профил
« Отговор #354 -: May 12, 2013, 09:56 »
Съмняваш се в българския технически гений?  ;D

Не, както не се и съмнявам в УМИШЛЕНАТА манипулация в деня за "размисъл" :)
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6711
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #355 -: May 12, 2013, 10:01 »
Деа и изборите. Смешна работа.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6711
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

lunarvalley

• Гост
« Отговор #357 -: May 12, 2013, 11:27 »
днес е големият ден, приятели и съседи!
 :D :D :D
Активен

HQ

• Напреднали
  • Публикации: 195
  • Distribution: *BSD
  • Window Manager: none
    • Профил
« Отговор #358 -: May 12, 2013, 11:42 »
Не,не не! Главата си в торбата не слагам! Да си гласува който ще.
Активен

v13

• Гост
« Отговор #359 -: May 12, 2013, 12:10 »
Избирателната активност е по-висока от 2009. Явно много хора осъзнаха, защо трябва да гласуват, особено след случилото се вчера. Това много ме радва.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
« назад напред »