Анкета

Въпрос: За КОЙ ще гласувам?  (Гласуването приключено: Apr 29, 2013, 21:42)

• ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,СДС,НДСВ,Кунева и тн.
    - 9 (31%)
    ДРУГ
    - 11 (37.9%)

Общ брой гласове: 18

Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу

Автор Тема: За кой ще гласувам?  (Прочетена 78616 пъти)

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
Re: За кой ще гласувам?
« Отговор #360 -: May 12, 2013, 13:57 »
Ще видим накрая колко ще бъде активността :D ! На мен това ми прилича повече на пропаганда за да накарат повече хора да гласуват. Обзалагам се, че избирателната активност ще е най-ниска от всички избори до момента!
Активен

laskov

• Напреднали
  • Публикации: 3170
    • Профил
« Отговор #361 -: May 12, 2013, 14:22 »
Много ми хареса Огнян Стефанов днес при Кулезич (по памет): Българите трябва да гласуват с мисълта за бъдещето на децата си, а за съжаление, те го правят мислейки за себе си днес.
Активен

Не си мислете, че понеже Вие мислите правилно, всички мислят като Вас! Затова, когато има избори, идете и гласувайте, за да не сте изненадани после от резултата, и за да не твърди всяка партия, че тя е спечелила, а Б.Б. (С.С., ...) е загубил, а трети да управлява.  Наздраве!  [_]3

v13

• Гост
« Отговор #362 -: May 12, 2013, 14:42 »
Ще видим накрая колко ще бъде активността :D ! На мен това ми прилича повече на пропаганда за да накарат повече хора да гласуват. Обзалагам се, че избирателната активност ще е най-ниска от всички избори до момента!
От сега ти казвам, че си загубил. Върви и гласувай докато е време и не се занимавай с глупости.
Активен

lunarvalley

• Гост
« Отговор #363 -: May 12, 2013, 14:47 »
Цитат
Българите трябва да гласуват с мисълта за бъдещето на децата си, а за съжаление, те го правят мислейки за себе си днес.

аум каква дълбока мисъл! Я ме светнете, коя е партията за която се гласува ако мисля за себе си (днес!) и коя е тази която мисли за бъдещето на децата?

популисти нещастни
Активен

laskov

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #364 -: May 12, 2013, 15:17 »
Цитат
Българите трябва да гласуват с мисълта за бъдещето на децата си, а за съжаление, те го правят мислейки за себе си днес.

аум каква дълбока мисъл! Я ме светнете, коя е партията за която се гласува ако мисля за себе си (днес!) и коя е тази която мисли за бъдещето на децата?

популисти нещастни
Ще ти дам прост пример: На референдума за АЕЦ масово гласуваха бабички с бастунчета. Как мислиш, за какво са гласували? Аз мисля, че са гласували "За". И сега и вторият ми въпрос: дали са мислили за това, че и пра-правнуците им ще я плащат таз АЕЦ?
Активен

Не си мислете, че понеже Вие мислите правилно, всички мислят като Вас! Затова, когато има избори, идете и гласувайте, за да не сте изненадани после от резултата, и за да не твърди всяка партия, че тя е спечелила, а Б.Б. (С.С., ...) е загубил, а трети да управлява.  Наздраве!  [_]3

lunarvalley

• Гост
« Отговор #365 -: May 12, 2013, 15:25 »
това че си против АЕЦ си е твое лично мнение
Активен

laskov

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #366 -: May 12, 2013, 15:40 »
това че си против АЕЦ си е твое лично мнение
Много добре разбираш, че не става дума за личното ми мнение.
Ще ти кажа и още нещо. Баща ми казваше: "Човек не трябва да е като кон с капаци".
В случай, че не знаеш какво е кон с капаци - кон е животно, четирикрако, бозайник, а капаците са едни приспособления, които му се слагат зад очите, така че да вижда само напред. Да не вижда настрани и назад. (За инфо: Основната цел е за да не се плаши ...)

Допълнение за коня: ... когато тегли каруцата.
« Последна редакция: May 12, 2013, 15:46 от laskov »
Активен

lunarvalley

• Гост
« Отговор #367 -: May 12, 2013, 15:56 »
В случая става дума точно за личното ти мнение. Против ядрената енергетика ли си? Интересно ми е и как реши какво за гласували бабичките. Ще ми разясниш ли дълбокомисленото ти сравнение между мен и кон с капаци? Напъните ти да се правиш на остроумен ще ги оставим настрана, за сега.

да се върнем на въпроса: това което се предлага на сегашното поколение е едно гоуемо лай?о, което не е особено по-различно от гоуемото ла?но дето ще се подготвя за следващото. Тоест: ВСИТЕ СА ЛАЙНАРИ
Активен

dev_urandom

• Напреднали
  • Публикации: 114
  • Distribution: Slackware
    • Профил
« Отговор #368 -: May 12, 2013, 16:12 »
apt-get installl Управници
Е : Управници not found
Активен

bot

• Гост
« Отговор #369 -: May 12, 2013, 16:37 »
 Гласуването в България трябва да се обяви за престъпление, т.к. гласувайки (за когото и да било) обличате престъпността във власт, т.е. ставате съучастници на престъпниците.
Активен

v13

• Гост
« Отговор #370 -: May 12, 2013, 17:19 »
Гласуването в България трябва да се обяви за престъпление, т.к. гласувайки (за когото и да било) обличате престъпността във власт, т.е. ставате съучастници на престъпниците.
Съучстниците са негласуващите!
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #371 -: May 12, 2013, 17:53 »
Dev това е проблема, че ги инсталират там и повече никакъв надзор. И точно за това да легализираме настояват хора тук, което си е чисто съучастие в престъпление.

Лунар не се прави, че не разбираш, варненеца как точно е разбрал, че хората от третата възраст масово са гласували „За“. Гласували са така, защото са поддръжници на една конкретна посттоталитарна, мафиотизирана партия, която беше (и все още е) голям поддръжник на тази централа. Тези хора не са подложили на критически анализ решението си. Те просто са тръгнали в посоката, която им е казал кочияша. Е това освен коне с капаци, какво е?

В случая не е важно дали решението е било добро или не, а начина по който е взето.

Ласков прави паралел със сегашната ситуация. Според мен се опитва да каже, че гласуването, за коя да е партия в момента е подобно решение.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #372 -: May 12, 2013, 19:33 »
v13, абе Пич, те всички до един са за затвора, а ти искаш в парламента да ги вкарваш! Осъзнай се бре :D
Активен

edmon

• Гост
« Отговор #373 -: May 12, 2013, 19:53 »
edmon, Гогата е икономист, а ти не знам какъв си, но виж какво става в енергетиката!
На мен, а и на Гогата не ни висят кредити на врата. Не ни стигат парите, но се оправяме някак си и както казах, имаме избор. Включително и такъв дали да емигрираме и щом още не сме го направили, ти си прави извода ;)

Наблюдавам ви и двамата, че сте леко не ориентирани като абитуриенти след бал! Как не разбирате, че тази система може да се промени или с преврат или с гласуване за някоя партия, която не е дъщерна на БКП! Понеже няма армия, която да осъществи такъв преврат остава да гласуваме така както не се очаква от нас!
Аз за разлика от вас разбрах, че да вземеш кредит е абсолютно идиотска постъпка.ЗАЩО? Защото вече взех и изплатих един не голям кредит и по мои сметки аз не съм плаща лихви, а са ме ебали гол на централния площад!
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #374 -: May 12, 2013, 20:08 »
Благодаря за похвалата, ала бала ми беше предното столетие, вече съм дърт пергиш. Аз няма да говоря за кредити, защото не искам да се ебавам с хляба си.

Но ще попитам нещо  дето питам много месеци, ама нещо тук не ми се отговаря. Е като си пуснал този лист хартия днес, какво точно промени? Сега четири години ще гледаш сеири и няма да можеш да направиш нищо. Няма и да искаш. А след четири години пак. И така до края на света.

Ако пък случайно вземат, че спечелят тези дето си гласувал за тях, ще се криеш и ще си траеш. Щото може да ти влиза анално, но ти си ги подкрепил и нямаш моралното право да недоволстваш.

Аз лично съм твърдо против военен преврат. От фуражките няма по-тъпо нещо на света. Не може да се очаква, че ще доведат добро. Има хиляди потвърждения и нито едно опровержение на тази теза. Всички военни преврати са донесли само зло. Ако не е военен пък означава гражданска война. Единственото по-лошо от военните са братоубийствените изпълнения. Не благодаря. Тоя филм сме го гледали.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
« назад напред »