За които facebook e блокиран адрес, кой е този човек. Екранна снимка моля.
Това с темата за пушенето можем да си го дъвчем до второ пришествие. Ако е вредно, защо тогава не е забранено? Марихуаната е далеч по-безвредна, но е забранена. Това е правилната позиция. А не тук може, там не може.
И смешният плач на непушачите. Повечето тук да не кажа всички имат автомобили. Само с едно слизане до центъра изпускате повече вредни газове, отколкото един пушач за целият си живот, ако ще по три кутии на ден да пуши, няма да успее.
Чист въздух в парковете? Може, но не софийските. В София има всичко друго, но не и чист въздух и това далеч не е заслуга на пушачите, а на споменатите автомобили и индустрията.
Не че и ресторантьорите не са смешници. Говорят по телевизията някакви глупости. Да ние ще сме първите, но не сега. И това го разправят от как взеха да се появяват забрани, а вече много години станаха, може би 15 или повече.
Всичко това го разправям докато съм в леглото с лаптопа и пуша последна цигара, преди да тръгна на работа

п.п. Забравих да нахраня непушачите. Много са доволни и много настояват на забрани. Защо? Защото са малцинство. Пушачите сме повече. И Едмън е пушач. Пушач ли си то е за цял живот. Те не могат да победят с пазарни методи и търсят непазарните. А това е диктатура. Обаче, ако някой дойде в къщата им и каже, че спалнята им трябва да се боядиса оранжева на зелени точки, ще са първите дето да рипнат. Но това, че някой налага нещо на някой друг в частната му собственост, няма проблем, след като не са те.
Аз и преди казах. За забраната съм. Но съм за пълна забрана. Цигарите да влязат където им е мястото — в списъка с наркотиците. Сега това е лицемерие. И точно затова никога няма да установим кой крив и кой прав, защото въпроса е поставен нарочно погрешно.