clovenhoof, пишеш глупости и ме засягаш лично! Ако пак прочетеш, поне малко по-внимателно, предложих се САМО за тази временно секция, САМО временно и САМО да чистя ботовете които си пускат рекламите, а други да се ангажират с отговори и решения на поставените въпроси! Просто в момента имам излишно много свободно време и без това си вися по цял ден тук и на още няколко места.
Може и друг да поеме тази работа за временно докато се оправят проблемите! Важното е да има добър ефект от идеите.
Споко, back -- не усещаш ли, че се шегуват (макар, както се оказва, и на твой гръб

)
Макар, че съдейки по опита си от fidonet, доста хора имаха желание да бъдат модератори

За теб не знам, познавам те само виртуално, затова приемам, че си добронамерен и с позанемарено чуство за хумор.
Иначе по темата -- може би е по-добре да се добави връзка във формата, която се появява, когато въведеш грешна парола, към страница, която да описва причините за този проблем и съвет да се използва другата връзка -- за поискване на нова парола. Аз лично така си „смених“ паролата. Иначе това с изпращането на информация за IP адреса на трети лица -- малко несигурно ми се струва (imho).