Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25   Надолу

Автор Тема: Относно ЕС  (Прочетена 59553 пъти)

lunarvalley

• Гост
Re: Относно ЕС
« Отговор #120 -: Jan 14, 2014, 17:19 »
Цитат
Тоя соц няколко пъти фалира и още не сме му изплатили последния фалит.
викаш, соцът още виновен за дереджето в момента?
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #121 -: Jan 14, 2014, 18:02 »
А да не би да не е?
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

lunarvalley

• Гост
« Отговор #122 -: Jan 14, 2014, 18:08 »
след тея бисери:

Цитат
Иначе грам не ме интересува колко крави е имало в ТКЗС-тата.
Цитат
Единственият извод е че ТКЗС-то е работело неефективно и логично се е разсипало.
Цитат
А да не би да не е?

...не мисля че имаме какво да обсъждаме с тебе. Добре я "завървя" темата (както обеща), хайде гукайте си за родното и международното положение, нема да ви се меся.  :)
Активен

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #123 -: Jan 14, 2014, 18:15 »
lunarvalley, не се впрягай толкова. Ви какво пише по името на колегата gat3way - relentless troll.  ;)
Активен

Без правила няма игра

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #125 -: Jan 14, 2014, 18:23 »
Бати Пич, чудя се, аз като съм тъп селски тарикат и не разбирам от икономика, дали Орбан е толкоз тъп, та сме на едно мнение, само дето аз не съм в неговата позиция!!!?
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #126 -: Jan 14, 2014, 18:26 »
Горките унгарци, не свариха на управници - предишният социалист-идиот, Гюрчани, ги вкара в калта, тоя ще ги докара до дъното. В това отношение са като нас - от Боко на Станишко.
Активен

backinblack

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #127 -: Jan 14, 2014, 18:31 »
Гейт, не ми се обиждай, но извън знанията ти по криптография, ако наистина ги мислиш тези неща които ги пишеш, си ебати малоумника!
Активен

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #128 -: Jan 14, 2014, 18:53 »
http://infobalkani.wordpress.com/2012/10/01/%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BD-%D1%83%D0%B3%D0%BE-%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0/

Унгарците винаги са били пичове!  [_]3 Хич не се поплюват срещу юдео-ционистите.  ^-^
Активен

Без правила няма игра

satir

• Напреднали
  • Публикации: 1073
  • Distribution: FreeBSD-10.1 & LMDE
  • Window Manager: i prefer MATE
    • Профил
« Отговор #129 -: Jan 14, 2014, 19:07 »
хахахахахаха..... даваш ми за пример някакъв тъпак-авантюрист и сметаш си се аргументирал :D - ше прави централната банка държавна - идиот! соц, моц и секакви такива тъпни...
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6505
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #130 -: Jan 14, 2014, 19:08 »
"Да изпълним петилетния план за три години !"
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

backinblack

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #131 -: Jan 14, 2014, 19:17 »
хахахахахаха..... даваш ми за пример някакъв тъпак-авантюрист и сметаш си се аргументирал :D - ше прави централната банка държавна - идиот! соц, моц и секакви такива тъпни...

Коментара ми е излишен, но тук нали всички сме анонимни, та се питам, ти като си по-умен от него, дали си постигнал повече!!!?

Май не в политиците ни е проблема, а в избиратели за които националните интереси не са от значение!
« Последна редакция: Jan 14, 2014, 19:19 от backinblack »
Активен

backinblack

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #132 -: Jan 14, 2014, 19:33 »
Като се замисля, опитвайки се логично, неоспорим факт е, че предишното правителство на ББ, колкото и лошо да беше е по-добро от сегашното, и дали това, че за някои неща здраво защити националния ни интерес, не го катурнаха умишлено точно от европата за да дойде по-послушни и особено не така обединени каквито бяха ГЕРБ!!!?

П. С. Да не ме питате какъв национален интерес, имам в предвид, че не се съгласи на фонд за подпомагане на закъсалите от кризата като Гърция който да се пълни от такива като нас без дългове, за да не им спадал рязко жизнения стандарт на гърците, дето са с пенсии по-високи от на германците, а също така и с цената на "стягане на колана" не позволиха да влезем в такава дългова криза заради социални фактори, което си е точно в европейски интерес.
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #133 -: Jan 14, 2014, 19:42 »
То и на Гюрчани беше по-добро от това на Орбан, ма какво от това - и двете са зле.

Тва като дойде икономическа криза, всякакви дебили изпълзяват, точно като в апокалиптичните филми където винаги се намират идиоти, призоваващи хората да се покаят и да пукнат от глад докато се молят на Господ за спасение. Това България, Гърция, Унгария са емблематичен пример.

Сидеров примерно е типичен пример. Щял да оправя раждаемостта - без да е гледал дете през живота си. Щял да оправя икономиката и да дава по 1000 лева минимална заплата - не е подхващал дори гаражен бизнес през живота си, как точно ще оправи икономиката, не знам. Ще се бори с натовските колониалисти, които превъздигаше докато беше главен редактор на в-к Демокрация. Говори ти за морал, а из нета се подвизават голите му снимки, а неговите хора влизат в панделата за педофилия. И така нататък и така нататък.

Мнозинството хора, "народа" са глупави и това е факт. Като се сговни положението се хващат на първия идиот който им обясни как виновни са им извънземните и рептилите и как ще ги оправи вдругиден. Дотам чак че тоя фикус са го обявили за "злато" (кафяво?) и национално съкровище. Ще падна от смях.
Активен

satir

• Напреднали
  • Публикации: 1073
  • Distribution: FreeBSD-10.1 & LMDE
  • Window Manager: i prefer MATE
    • Профил
« Отговор #134 -: Jan 14, 2014, 20:01 »

Коментара ми е излишен, но тук нали всички сме анонимни, та се питам, ти като си по-умен от него, дали си постигнал повече!!!?

Май не в политиците ни е проблема, а в избиратели за които националните интереси не са от значение!
аз и от пеевското говедо не съм постигнал повече, и какво?!
Активен

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25   Нагоре
« назад напред »