Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25   Надолу

Автор Тема: Относно ЕС  (Прочетена 59562 пъти)

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Re: Относно ЕС
« Отговор #180 -: Jan 18, 2014, 17:24 »
Мани го Путин, той е педофил...

Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #181 -: Jan 18, 2014, 18:06 »
Виждал съм я тази снимка и съм чел и подобните коментари, но с действията си и законите които въвежда в това отношение показва достатъчно добре какви са му убежденията!

Гейт, моя син е вече на почти 23 години, а аз на тези години бях вече баща и вече сам си гради живота, но твоята дъщеря май още основно образование не завършила, а голяма част от другите във форума тепърва деца ще имат и като знаем, че който плаща той поръчва музиката, толкоз си са ви важни парите на Европа пред бъдещето на децата ви!!!?
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #182 -: Jan 18, 2014, 20:53 »
Чакай чакай чакай.

Значи от Европата нарочно изпедерастяват децата ни, това ли се опитваш да кажеш?

И защо им трябва да го правят? Примерно аз ако бях гей от къв чеп щеше да ми е да карам децата да стават и те гейове. Че и пари да давам за това?

Сериозно иначе два въпроса, ходил ли си наскоро някъде до омразната Европа и познаваш ли гейове. Аз мога да отговоря с "да" на двата въпроса - и не ми е направило впечатление там да има повече гейове отколкото тук в България. Освен което досега не ми се е случвало някой гей да ми навира сексуалната си ориентация в лицето, още по-малко пък да ми налита и да се опитва да ме вкара в "кривата вяра". Поне тези които аз познавам де, хора като хора, убеден съм че ако не знаеш за тази им особеност, няма да ти мине през главата.

Определено не считам, че гейовете са станали такива, защото са го видели отнякъде.
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 7568
    • Профил
« Отговор #183 -: Jan 18, 2014, 21:36 »
http://english.pravda.ru/hotspots/crimes/17-06-2011/118238-irina_bergseth-0/
http://english.pravda.ru/society/stories/28-04-2011/117733-sex_slave-0/
В Германия май стават такива неща. Тук също се приеха някакви безумни закони.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #184 -: Jan 18, 2014, 22:36 »
Правда е про-правителствената им медия, нещо като нашите пеевски боклуци. Нормално е да се развиват всякакви малоумни теории.

Абе като става въпрос за пеевски парцали, да не би 24 часа и Труп да са ги купили и тях? Днес отивам в Пикадили (не съм ходил там от години) и гледам един щанд с вестници, въпросните 2 само дефакто. И ги гледам станали прекалено оранжеви - отгоре оранжевата реклама на Лафка отдолу - на КТБ. Доста потресаващо изглеждаше...
« Последна редакция: Jan 18, 2014, 22:41 от gat3way »
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #185 -: Jan 18, 2014, 23:05 »
Все по-рядко виждам някой да чете вестни или да се спира и да си купува. С всички тези приказки за това, кой притежава медиите
« Последна редакция: Jan 18, 2014, 23:06 от 4096bits »
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #186 -: Jan 18, 2014, 23:27 »
Аз не чета вестници освен като пътувам с автобус из страната или по летищата и това не е толкова често. Точно затова ми стана странно - последният път като видях тия, не изглеждаха по тоя начин. А не съм чувал Пеевски да ги е купил и тях. То сега излиза че май няма вестник дето да не е негов, България ще е първата държава където печатните медии няма да умрат заради интернет, заклевам се :)

Преди 10-15 години (тогава още четох вестници) въпросните 2 се водеха по-сериозни и имаха бая тираж. Сега изглеждат меко казано смешно, 1/4 реклами и някакви брутални заглавия, мязат на Шок от това време. Няма да се учудя ако в днешно време двата сумарно имат не повече от 20-30 хиляди тираж....
« Последна редакция: Jan 18, 2014, 23:31 от gat3way »
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #187 -: Jan 18, 2014, 23:47 »
Може и да имат. Такива новини се четат. Едно от "забавленията" за хората. Както и малоумните предавания и новини по телевизията. Няма как вестниците да са сериозни, защото целта не е да информират. Като ти хвърлят прах в очите, трудно можеш да видиш нещо около себе си.
Активен

backinblack

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #188 -: Jan 19, 2014, 00:53 »
Гейт, те и в изпедерастяването на децата са по-напред от нас, ама да си го държат за тях!
Не веднъж в този форум съм казвал, че съм достатъчно толерантен и нямам нищо против педалите, но да си държат сексуалните забавления в спалните си, където им е и мястото, а не да ми парадират по улиците!
Природата е създала мъжкото и женското животно, включително и човека за различни роли в него. Като си родят деца, да си ги възпитават както искат, но до тогава де не посягат на нашите, защото и на нас ни е в природата и със сила да си пазим децата и колкото повече напират, въпрос на време е нещата да излязат извън контрол.
Брака и семейството е между мъж и жена! Деца все още се раждат, отглеждат и възпитават от родители мъж и жена.
Дори и изоставени деца да са, пак не им е мястото в еднополови "семейства"!
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #189 -: Jan 19, 2014, 01:44 »
Те обикновено си ги държат в спалните. Между другото, последната функция на държавата е да определя какво да става в спалните на хората.

Става въпрос за нещо съвсем различно. Става въпрос хората да са толерантни и да не ги тормозят просто защото имат такива предпочитания. И съм напълно съгласен с това. Защото ако си гей и ти изсипят цялата простотия на главата, определено няма да станеш хетеросексуален, единствено ще търпиш цялата простотия.

Аз едно все още не мога да разбера - как някой хетеросексуален човек ще стане гей само защото е видял гейове наоколо. Ако тръгнем по тази логика, то доста неща трябва да се забранят - примерно на тоя калъф Митьо Пайнера трябва да му се хлопнат кепенците, защото излиза че Пайнер е причината да има толкова чалгари. Войните стават, защото хората гледат филми за войни и следователно трябва да ги забранят. Или пък наркомани и алкохолици има, защото пияндурите и хероиновите не ги прибират и скриват, за да не ги гледат неизкушените.

Ама на - случвало ми се е да гледам Пайнер и чалга не съм прослушал. Гледал съм безумно много филми свързани с войни още от соца (тогава ги имаше в изобилие апропо) и не ми се е приискало да хващам пушката и да се трепя. Наркомани познавам (познавах) доста, включително хероинови такива - не ми допадна идеята да ставам такъв и не станах, въпреки че наркотиците въобще не са ми табу. Гейове познавам, не съм станал гей, идеята нещо въобще не ми допада.

Не мога да разбера какъв е проблема. Ако скриеш нещо, то няма да изчезне. През соца примерно в медиите нямаше криминални хроники, но престъпления си е имало - гледал съм лекциите на брат ми докато учеше право и там по криминалистика си имаха едни графики с битовите престъпления през годините - странно стоят си почти константа през годините. Дори през 80-те са били повече в сравнение с днес. Е как точно децата ще бъдат "предпазени" от хомосексуализма като не виждат хомосексуалисти не знам. И пак казвам, според мен тези хора са такива поради съвсем различни причини, те щяха да си бъдат гейове без значение дали са виждали други такива или не. Това да си гей не е въпрос на избор като дали да предпочиташ кока кола или пепси кола в крайна сметка.
Активен

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #190 -: Jan 19, 2014, 11:20 »
Аз едно все още не мога да разбера - как някой хетеросексуален човек ще стане гей само защото е видял гейове наоколо. Ако тръгнем по тази логика, то доста неща трябва да се забранят - примерно на тоя калъф Митьо Пайнера трябва да му се хлопнат кепенците, защото излиза че Пайнер е причината да има толкова чалгари. Войните стават, защото хората гледат филми за войни и следователно трябва да ги забранят.

По-напред в тая тема ти пуснах едно интересно линкче относно „програмирането на съзнанието“. Прочете ли го? Щом задаваш такива въпроси, май не.  ::)
Активен

Без правила няма игра

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #191 -: Jan 19, 2014, 11:56 »
Няма нужда да го чета, можеш да отидеш да видиш списъка с известни хора в историята, за които е потвърдено че са "обратни":

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_gay,_lesbian_or_bisexual_people

Голяма част от тях са живели във времена, в които думата "програмиране" не е съществувала и религията е вършила по-добра работа от Путиновите укази по въпроса за борбата с хомо-тата.

Въпросът е кой, кой ги е изпедерастявал тогава. Предполагам сивите извънземни.
Активен

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #192 -: Jan 19, 2014, 12:21 »
Ами че то религията е най-древното програмиране известно на човека!  ^-^
Относно онези изпедерастяването на онези личности, има обяснение, но е малко по-дълго.
Активен

Без правила няма игра

backinblack

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #193 -: Jan 19, 2014, 13:37 »
Цитат
Путиновите укази по въпроса за борбата с хомо-тата.

Путиновите укази не забраняват хомосексуализма, а пропагандирането му пред малолетни и изобщо на обществени места! Аз също нямам нищо против обратните, а съм против пропагандирането му и под предлог за някакви равни права искат да бъдат с повече права от нас!
Мисля, че не съм ти надценил интелигентността за да ме разбереш и да не се налага отново да ти го обяснявам.
Семейството си идва с религията ни която също го заклеймява, а в последствие заляга и в законите и семейство може да има само между мъж и жена, а не между обратни.
За обратните си има достатъчно други закони които могат да им регламентират общата собственост по време на съжителството. Децата се възпитават от семейства и се създават също от необратни. Нека си създадат и да си ги възпитават като тях без да посягат на нашите!
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #194 -: Jan 19, 2014, 13:58 »
Как точно посягат на нашите деца? Ти сигурен ли си че правиш разлика между "педераст" и "педофил" защото извън първите три букви, разликата е доста радикална.

И какво значи "пропагандиране"? Каква е тази прословута гей пропаганда че не се сещам. Единствената детска гей пропаганда за която се сещам е Ал Големия Педал от south park който пееше колко е яко да си педал...ама някак не ми се вписва в критериите за пропаганда...а и south park не е точно детско филмче така или иначе.

Не знам, ще ми се да видя пример за гей пропаганда.
Активен

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25   Нагоре
« назад напред »