Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу

Автор Тема: Кацали ли са американците на луната  (Прочетена 28498 пъти)

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Re: Кацали ли са американците на луната
« Отговор #75 -: Feb 11, 2014, 14:13 »
Твоята котка е била по-специална...и моя ги прави тези неща, но съм силно убеден че се ориентира по звука, а не по телепатия. Но наистина като се отвори вратата на асансьора и до секунда-две знае кой излиза оттам, защото съседите не го интересуват, но някой отвкъщи живо го интересува, особено ако е гладен.

А между другото ти как едновременно разбра че баща ти натиска бутона на асансьора на първия етаж и че котката вкъщи стои пред вратата?
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Отговор #76 -: Feb 11, 2014, 14:20 »
Така-специално съм изследвал случая-котката рипва към
вратата-в същото време чувам, че някой вика асансьора-по времето на движение установявам, че е викнат от първия етаж-винаги се оказва, че това е баща ми...

асансьора на времето цял ден се викаше от някой-примерно през 2-10 минути-това не беше като сега -само бабички да живеят във входа....

Е-никога Котката не бърка Кода!!!

въобще примерите от тоя сорт в живота ми са безкрайни-

така, че да го Духат и учените и физиците-Проблемът в Случая е- Да! и на мене ми се струва, че е насочено движение на Електрони-но Проблемът Е-някави отявлени глупаци каквито са по принцип учените заявяват, че това е Непременно и разбира се насочено движение на Електрони, без горките да са го видяли с Очите си, пък макар и с високотехнологичен Уред!- Това е проблема!!!
« Последна редакция: Feb 11, 2014, 14:40 от ЗевсБг »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #77 -: Feb 11, 2014, 14:27 »
Е щом се чува толкова добре че дори ти го чуваш от апартамента, вероятно обяснението е някъде там. Котките чуват доста по-добре (и между другото чак докъм 70-80 килохерца). Кой знае какви ултразвукови pattern-и го издават, дето ти не ги чуваш, но котката ги чува доста добре.
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Отговор #78 -: Feb 11, 2014, 14:34 »
   Моля Те пак прочети какво съм написал-асансьора се вика непрекъснато от някой-почти непрекъснато-какво чува?-не е до това, което чува, а до по-висшата Енергия, която Котката ползва, от Примитивната ни Цивилизация-не случайно понякога котките се държат надменно...
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #79 -: Feb 11, 2014, 14:34 »
Спомням си някой беше писал, как така е насочено движение на електрони, тия електрони се движат със светлинна скорост и никога не се блъскат, не им влият физични закони на дядо им Алберт и чича им Нютон, като например при тази скорост да се размажат и т.н.

Сега аз последен мога да дам мнение по темата. Но между другото направих наблюдение. То е, че тук имаме нагледен пример, как се случват теориите на конспираторите. Нещо не може да се обясни логично или ако е логично, не е напълно обяснено и хората почват да си измислят. Все пак сме хора, имаме съзнание и мислим. Никой не е казал, че трябва вечно да сме прави.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

ЗибелтБг

• Напреднали
  • М
    • Профил
« Отговор #80 -: Feb 11, 2014, 14:39 »
   Това е все едно-някой набира текст-обаче Котката е включила компютъра да го прочете, преди този някой да натисне Enter-Това Е!!!
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #81 -: Feb 11, 2014, 14:45 »
Определено не схванах последното мнение  :o ??? :o
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

ЗибелтБг

• Напреднали
  • М
    • Профил
« Отговор #82 -: Feb 11, 2014, 14:47 »
go_fire- Аз ти пиша съобщение-обаче по някакъв неизвестен начин ти знаеш, че аз ти пиша съобщение и включваш компютъра и само чакаш аз да го допиша, и да натисна Enter за да ти го пратя!
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #83 -: Feb 11, 2014, 14:53 »
Аха, малко съм тъп, трябва повечко да ми се обяснява. Сега разбрах. Благодаря!
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

lunarvalley

• Гост
« Отговор #84 -: Feb 11, 2014, 14:56 »
Цитат
някави отявлени глупаци каквито са по принцип учените
тая изцепка да ти казвам ли къде можеш да си я завреш?  :)
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 7565
    • Профил
« Отговор #85 -: Feb 11, 2014, 14:57 »
Мигновената комуникация е възможна и лесна. Както знаем, ако в една система, например нашата, изчезнеше Юпитер, орбитите на останалите планети биха се променили моментално, без забавяне. Гравитационното влияние изглежда, че се предава мигновено. И ако наистина енергия и материя са едно и също, ползвайки достатъчно енергия, бихме могли да създадем графитационно "поле", което както знаем действа на доста големи разтояния и моделирайки нивата на енергията, можем да моделираме и стойността на гравитационното поле - влияние. Ако е достатъчно силно, можем да предаваме дори на другия край на галактиката ни. Не е ли простичко? :D
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

lunarvalley

• Гост
« Отговор #86 -: Feb 11, 2014, 15:00 »
Апропо, в момента в който се намесят езотерични учения, енергии и други ми става ясно що за човек седи пред мене. Големият му аргумент бил че потокът електрони не можел да се види, ама плямпа за "висши" енергии на едро.

Сигурно е забавно да живееш в един такъв свят пълен с вълшебства.
Активен

lunarvalley

• Гост
« Отговор #87 -: Feb 11, 2014, 15:01 »
Цитат
4096bits

гравитацията се "предава" със скоростта на светлината
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #88 -: Feb 11, 2014, 15:04 »
Няма да се променят моментално, защото и гравитацията не "побеждава" ограничението c.

Между другото това с висшата енергия ми стана интересно, защото виждам едно сериозно противоречие. От една страна хората не я използват и ти не си пояснил дали я използваш (предполагам - не, иначе щеше да я използваш за да си комуникираш с котката и тя нямаше да те гледа надменно). При това положение откъде знаеш че съществува въобще? Вероятността да си говорите с животинката по други канали и тя да те е светнала за въпросните си възможности, ми се вижда доста малко вероятна.
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • М
    • Профил
« Отговор #89 -: Feb 11, 2014, 15:06 »
цитат на BRADATA:

"Не съм много сигурен, че съм прав (и дано не съм), но имам чувството, че напоследък са се навъдили едни хора като човека с прякор на бог тук, дето са от типа "И язека не знам како е, ама и тека не йе".... Само пишат как еди каво си е глупост и еди онакво си е тъпотия или невярно, но леко избягват да кажат как е, ако не е така... Мисля, че се наричаха "тролове" в интернет жаргона. Може да им се признае, че подтикват към размисъл, но определено дразнят... Особено когато постовете са съчетани със солидна доза неграмотност."

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Троловете в историята на Човечеството са людете разпространяващи "научни" догми (от насоченото движение на Електрони по-различно Нема на Свето-е па Нема, и че атома бил с Такова и Такова устройство) -нищо, че не са го видели, и техните последователи-с какво са по различни от инквизицията- "Земята е плоска"-същите Тролове от инквизицията са твърдяли, че "Земята е плоска", без да са видяли, че е кръгла, нищо, че от хилядолетия има познания от древните цивилизации, че е кръгла. Но същите тия Тролове обявяват тия, които гледат малко по-далече от носа си за тролове....

Обаче хак да им е-младите хора не искали да четат книги-да същите тролски книги от незапомнени времена на шибани догми....

Да....!!!!
« Последна редакция: Feb 11, 2014, 15:20 от ЗевсБг »
Активен

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
« назад напред »