« Отговор #89 -: Feb 11, 2014, 15:06 »
цитат на BRADATA:
"Не съм много сигурен, че съм прав (и дано не съм), но имам чувството, че напоследък са се навъдили едни хора като човека с прякор на бог тук, дето са от типа "И язека не знам како е, ама и тека не йе".... Само пишат как еди каво си е глупост и еди онакво си е тъпотия или невярно, но леко избягват да кажат как е, ако не е така... Мисля, че се наричаха "тролове" в интернет жаргона. Може да им се признае, че подтикват към размисъл, но определено дразнят... Особено когато постовете са съчетани със солидна доза неграмотност."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Троловете в историята на Човечеството са людете разпространяващи "научни" догми (от насоченото движение на Електрони по-различно Нема на Свето-е па Нема, и че атома бил с Такова и Такова устройство) -нищо, че не са го видели, и техните последователи-с какво са по различни от инквизицията- "Земята е плоска"-същите Тролове от инквизицията са твърдяли, че "Земята е плоска", без да са видяли, че е кръгла, нищо, че от хилядолетия има познания от древните цивилизации, че е кръгла. Но същите тия Тролове обявяват тия, които гледат малко по-далече от носа си за тролове....
Обаче хак да им е-младите хора не искали да четат книги-да същите тролски книги от незапомнени времена на шибани догми....
Да....!!!!
« Последна редакция: Feb 11, 2014, 15:20 от ЗевсБг »

Активен
Кубунту със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop