Защо не е отишла по-рано да го чака-ами да не глупава да кисне да го чака по-рано??
Ми предполагам има голяма разлика дали асансьора ще е на първия етаж или на осмия и първо ще го чака да слезе, нали? Освен ако тази висша енергия не е някакъв специален случай и сработва само когато стоиш на асансьорната площадка на първия етаж? Или пък владеещата висши енергии котка е прекалено тъпа да се сети че има разлика. Аз не мога да разбера - защо котката ще е склонна да го чака в случая че асансьора не е на етажа, но няма да е склонна да го чака за същото време преди да отвори входната врата, в случай че асансьора си е на етаж 1.
Ама как ще чуе стопанина си, като стопанина и не говори, и как ще чуе през входната врата и разстояние от 6 етажа ?? И какво, като са неговите стъпки-по тях ще се ориентира?? Да чуе точно неговите стъпки през входната врата и разстояние от 6 етажа??-Това е пълен абсурд!!!
Що па не - слепите хора примерно успешно разпознават околните по походката (чувал съм го много пъти поне, никога не съм питал сляп човек за това). Ако котката чува 5 пъти по-слаби звуци, кое точно ти даде право да отречеш че може да го чуе докато е долу? Ти замервания някакви правил ли си, за да го твърдиш със сигурност?
Тя не скача, когато е чула стъпките му, а когато Чува моментът, в който баща ми натиска копчето на асансьора и асансьорът тръгва!
Ясно, значи висшата енергия сработва само когато натискаш копчето на асансьора.