Анкета

Въпрос: ... ще си купите

• IPhone
    - 1 (1.9%)
    Samsung
    - 6 (11.1%)
    Nokia с Windows
    - 3 (5.6%)
    Nokia с Android
    - 1 (1.9%)
    HTC
    - 1 (1.9%)
    LG
    - 1 (1.9%)
    Sony
    - 2 (3.7%)
    Друго
    - 13 (24.1%)

Общ брой гласове: 26

Автор Тема: Ако разбирате от смартфони ...  (Прочетена 3763 пъти)

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Последна редакция: Mar 14, 2014, 13:58 от ЗевсБг »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
Re: Ако разбирате от смартфони ...
« Отговор #16 -: Mar 14, 2014, 13:58 »
go_fire  -имах в предвид Линукс ОС за телефони-не да си пуснем Дебиана на телефон ;)
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

Demayl

• Напреднали
  • Публикации: 104
  • Distribution: XUbuntu,FreeBSD
  • Window Manager: Xfce
    • Профил
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #18 -: Mar 15, 2014, 02:21 »
Аз никога не съм имал обикновен ГСМ! Първия ми беше Ериксон Р380 с "клечка"(тъч скриин със стилус). После менах на ХДА2, после на АСУС петстотининещо пак с клечка, ама и с Уиндоус и 3+ години съм на Андроид. Първо на Дел Страйк, дето с този 5 инча дисплей ме бъзикаха тогава, че ставал и за сенник. Сега вече, 5 инча е стандарт, ама тези горили джамове нещо хич не ми издържат! След 2-3 падания го бракувах и вече 2 години съм със Сони-Ериксон Нео. Скоро ще го сменям с китайче с 2 сим карти и 2ГБ рам, че и взех да недокьорям на тоз 3,5 инча екран. СД карта ми е без значение дали има, щото по уаерлеса си прехвърлям сичко на компа и така ми е по-удобно от колкото да включвам кабел.
Надявам се тез китайчета да са по-лесни за руутване, че много ме дразнят разни глупости които ми натрисат "марковите" тИлифони, дето хич не ме питат дали имам нужда от тях.
Тва Убунту го следя с интерес, но съм скептичен, че пъвите им модели ще ми задоволят нуждите и май не се очертава да бягам скоро от андроида.
Активен

lunarvalley

• Гост
« Отговор #19 -: Mar 15, 2014, 08:48 »
имам приятел с Jolla. Хубава е като идея, но е малце бъгава. Освен това не можеш да ползваш директно плейстор-а на андроид, защото ония им забранили. Та той в началото се мъчел някаква руска версия на плейстор да ползва, после си руутнал телефона, инсталирал някаква емулация и сега ползва програмите от плейстора на андроид.

нещо много сложно ми се видя...
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #20 -: Mar 15, 2014, 12:42 »
Мче то пък голям праз като няма плейстор! Всички програми които са там се намират от къде да се свалят на телефона и да се инсталират от него. Ти като купуваш телефона да не го купуваш всеки ден да инсталираш и деинсталираш програми!!!? Инсталираш си това което ти е необходимо и си го ползваш!
Та, тази Джола, ако работи добре като ОС и е съвместима са андроид приложенията може да е супер дори!
Активен

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #21 -: Mar 15, 2014, 12:47 »
Аз от смартфони не разбирам, само от ретардфони.  [_]3
Активен

Без правила няма игра

lunarvalley

• Гост
« Отговор #22 -: Mar 15, 2014, 13:54 »
Цитат
тази Джола,
Йолла

Цитат
ако работи добре като ОС
ами за сега не съвсем, но имат много хубави идеи

Цитат
и е съвместима са андроид приложенията
трябва да го питам пак, как точно беше... първоначално искаха да е напълно обратно съвместима с андроид приложенията

Цитат
може да е супер дори!
да, идеята е супер
Активен