Автор Тема: Евровизия 2014  (Прочетена 24684 пъти)

d0ni

• Напреднали
  • Публикации: 183
    • Профил
Re: Евровизия 2014
« Отговор #30 -: May 13, 2014, 14:41 »
Видяхте ли какво стана? "Кончита Вурст стана №1 в музикална класация в Русия" http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/Кончита-Вурст-стана-1-в-музикална-класация-в-Русия_334191.html. Явно западната пропаганда успя да пробие устоите на морална Русия!
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #31 -: May 13, 2014, 14:59 »
Айде загубихме и този руски пазар...

А едно време какво беше:  https://www.youtube.com/watch?v=MbFcMHRG3k8
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6729
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #32 -: May 13, 2014, 15:13 »
БГ циганин на баня. Деа и простотията.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 7894
    • Профил
« Отговор #33 -: May 13, 2014, 16:47 »
Видях го изрода по телевизията. Това ли казват на подрастващите? Ако си гей, травестит, сбъркан в ориентацията си и го обявиш на сцената, ще станеш известен в цял свят и може би ще направиш много пари. На всичко отгоре ще те аплодират за това.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #34 -: May 13, 2014, 17:06 »
Видях го изрода по телевизията. Това ли казват на подрастващите? Ако си гей, травестит, сбъркан в ориентацията си и го обявиш на сцената, ще станеш известен в цял свят и може би ще направиш много пари. На всичко отгоре ще те аплодират за това.

Да, именно това. Нарича се деструктивно програмиране на съзнанието (вие какво си мислите - че само компютрите могат да се програмират?). Кой стои зад това оставям на вас да се досетите.
Активен

Без правила няма игра

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #35 -: May 13, 2014, 17:28 »
Кой нормален човек от подрастващите гледа тая тъпня? Аз не знам да е възпроизвела нещо успешно след АББА през 70-те.

Тва само некви дъртаци както и разни квази-патриотарчета от кенефистански държавици на гъза на географията го гледат, за да има после да се дърлят кой за кого бил гласувал и какви били подмолните му геополитически мотиви.

В този ред на мисли, някакъв уродлив травестит адресира много добре и двете групи...шок, ужас и кошмар и както си мислиш че никога някой повече няма да гледа тоя тъпизъм, другата година същите пак отиват да го гледат с още по-голям хъс.
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #36 -: May 13, 2014, 18:05 »
Кой нормален човек от подрастващите гледа тая тъпня?

Може и така да е (а дано, ама надали), обаче конкурса носи името на Европа и това само по себе си вече е претенция и задължение. Ако беше примерно „Трансилвания пее и танцува“, ОК, но не е.
Получава се подмяна на името, а оттам и на ценностите, които това име представлява. Все едно да представят Азис като българин, а пък той си е просто един гаден мангал-педал.
Активен

Без правила няма игра

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #37 -: May 13, 2014, 22:13 »
А, много философски ги приемаш нещата. Плюс тва ебем ти евровизията дето участва Азербайджан, Израел, Турция или Русия.

Плюс тва Азис си е чист българин, без значение мангал или не. И мен не ме кефи факта че трябва да се срамувам от българи, ма тва е положението, кво да се прави.
« Последна редакция: May 13, 2014, 22:18 от gat3way »
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #38 -: May 13, 2014, 22:33 »
Плюс тва Азис си е чист българин, без значение мангал или не.

Азис е български гражданин, а не българин! Има голяма разлика.  [_]3
Иначе си е чист циганин.
Активен

Без правила няма игра

Naka

• Напреднали
  • Публикации: 3469
    • Профил
« Отговор #39 -: May 13, 2014, 23:24 »
Може и така да е (а дано, ама надали), обаче конкурса носи името на Европа и това само по себе си вече е претенция и задължение. Ако беше примерно „Трансилвания пее и танцува“, ОК, но не е.

Да де ама всеки може да си именува нещо на географско понятите .. било то континент; планина или ливада. И не можеш да му кажеш копче за това.

Обаче ако Евровизия се асоциира с Европейски съюз тогава вече имаме проблем защото точно EU претендира за ценности.
« Последна редакция: May 13, 2014, 23:31 от Naka »
Активен

Perl - the only language that looks the same before and after encryption.

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Отговор #40 -: May 14, 2014, 00:30 »
Ахам, сега като го проверих в google, точно Електрон 714.

Да твърдиш че картината от този аквариум е качествена, трябва....не знам, явно имаме много различни критерии за качество.

Аааа-казах, че е качествена за времето си, и  по-добра дори и от съвременни от нисък клас.

То-съвременните LCD  телевизори-кеф ти липса на разработка в тъмните тонове, кеф ти липса на разработка особенно в светлите тонове, кеф ти липса на ниво черно,кеф ти размазване на финните детайли при движение, кеф ти влачене на футболната топка-абе-страшно качество блика от всеки МОЛ-направо чудо...то страшна техника отвсякъде... ;D

ама много сме съвременни и напреднали...

цитат на Jet:

"Видяхме му на зевса критериите за аудио, сега видяхме и видео критериите.
Сега остава да му видим и компютърните.
Сигурно и Правец 8/16 ще се намесят, че то съвременните боклуци компютри ли са.
Абе най-добре да дойдат аналоговите компютри."

еми-че да-аз си губя времето да ви поднасям на тепсия концентрирано за какво става дума и нищо измислено от мен, за това, което съм научил от други хора през годините, защото навярно са милиони, които мислят като мен, ама MP3 критериите си казват думатата-така хубаво осакатяват сетивата и мисленето...

звукът от съвременния цифров телевизор от компресиран формат бил супер-за едни за нищо не става, ама за други е яко...

то CD формата   e  критерии за качество
   да не говорим за MP3...

модерни времена
  това е положението...

цитат на d0ni:

"Хулио и разни други популярни чужди звезди идваха в България като почетни гости. Т.е. вече изградени звезди и идват тук, за да може да има поне някакъв интерес към тъпия златен орфей."

малко уточнение-Хулио пропя на "Орфея", после идваше и рецитал да прави...

еми да сега имаме много "качествена музика"-кеф ти чалга, кеф ти модел тъпото гето зад океана-абе страшни са сега критериите-направо възвишени... ;D
« Последна редакция: May 14, 2014, 01:09 от ЗевсБг »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

jet

• Напреднали
  • Публикации: 3469
  • Distribution: debian
  • Window Manager: kde
    • Профил
« Отговор #41 -: May 14, 2014, 01:07 »
зевсе: ако си си си купил ЛСД телевизор от Капалъ чарши - няма да се оплакваш
Активен

..⢀⣴⠾⠻⢶⣦⠀
  ⣾⠁⢠⠒⠀⣿⡁
  ⢿⡄⠘⠷⠚⠋
  ⠈⠳⣄⠀⠀⠀⠀  Debian, the universal operating system.

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Отговор #42 -: May 14, 2014, 01:17 »
зевсе: ако си си си купил ЛСД телевизор от Капалъ чарши - няма да се оплакваш

Карам сега с един 32 инчов Panasonic QUINTRIX тръба правен в Англия -ти за Капалъ чарши ми разправяш тука-и като влезна в МОЛ-овете само се цупя на дивотийте по щандовете-бях много впечатлен единствено от OLED-а на LG-ама докато не го видя на изображение от човешко лице-снимано на Слънчева светлина няма да го призная и него-щото всичко гори, ама кинескопа-не ;)
« Последна редакция: May 14, 2014, 01:22 от ЗевсБг »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #43 -: May 14, 2014, 07:00 »
Влязох в тази тема, само защото видях, че е писал Зевса. Иначе изобщо не бих се занимавал с криворазбраните, глобалистки, креатурни ценности. Учудвам, се че има написан и ред за това, камо ли три страници.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #44 -: May 14, 2014, 08:41 »
Цитат

Аааа-казах, че е качествена за времето си, и  по-добра дори и от съвременни от нисък клас.

То-съвременните LCD  телевизори-кеф ти липса на разработка в тъмните тонове, кеф ти липса на разработка особенно в светлите тонове, кеф ти липса на ниво черно,кеф ти размазване на финните детайли при движение, кеф ти влачене на футболната топка-абе-страшно качество блика от всеки МОЛ-направо чудо...то страшна техника отвсякъде... ;D

Абе ти май на инат ги приказваш тези неща. Сега верно карам по спомени, ама доста детски съм изръчкал на тоя телевизор, имам спомени. Беше _зле_. Изключвам петното на кинескопа, то не е по дефолт - тоя телевизор обаче се гледаше предимно на тъмно, през деня се пускаха завесите, иначе нищо не се виждаше. Съвсем отделно имаше повече от минута след пускане, докато загрее и почне да става за гледане. Телевизорът имаше едни врътки за яркост и контраст, помня че често съм си играл с тях, не знам в телевизора ли беше проблема, в самата първа програма ли беше проблема, ама не е естествено на 5 годинки да ръчкаш такива глупости, за да се вижда по-добре, щото с едно предаване е ОК, а после с детското е съвсем различно. Все едно дъщеря ми днес да прави същото. Те добре че бяха едни големи врътки на панела, че днес треа се ходи по менюта и е по-сложно. Но пък и то днес толкова не се налага.

После в най-късния соц пуснаха едни великотърновски телевизори, бяха светлинни години пред тая руска щайга, помня че много се радвах като я сменихме.
Активен