Ахам, сега като го проверих в google, точно Електрон 714.
Да твърдиш че картината от този аквариум е качествена, трябва....не знам, явно имаме много различни критерии за качество.
Аааа-казах, че е качествена за времето си, и по-добра дори и от съвременни от нисък клас.
То-съвременните LCD телевизори-кеф ти липса на разработка в тъмните тонове, кеф ти липса на разработка особенно в светлите тонове, кеф ти липса на ниво черно,кеф ти размазване на финните детайли при движение, кеф ти влачене на футболната топка-абе-страшно качество блика от всеки МОЛ-направо чудо...то страшна техника отвсякъде...

ама много сме съвременни и напреднали...
цитат на Jet:
"Видяхме му на зевса критериите за аудио, сега видяхме и видео критериите.
Сега остава да му видим и компютърните.
Сигурно и Правец 8/16 ще се намесят, че то съвременните боклуци компютри ли са.
Абе най-добре да дойдат аналоговите компютри."
еми-че да-аз си губя времето да ви поднасям на тепсия концентрирано за какво става дума и нищо измислено от мен, за това, което съм научил от други хора през годините, защото навярно са милиони, които мислят като мен, ама MP3 критериите си казват думатата-така хубаво осакатяват сетивата и мисленето...
звукът от съвременния цифров телевизор от компресиран формат бил супер-за едни за нищо не става, ама за други е яко...
то CD формата e критерии за качество
да не говорим за MP3...
модерни времена
това е положението...
цитат на d0ni:
"Хулио и разни други популярни чужди звезди идваха в България като почетни гости. Т.е. вече изградени звезди и идват тук, за да може да има поне някакъв интерес към тъпия златен орфей."
малко уточнение-Хулио пропя на "Орфея", после идваше и рецитал да прави...
еми да сега имаме много "качествена музика"-кеф ти чалга, кеф ти модел тъпото гето зад океана-абе страшни са сега критериите-направо възвишени...