Хех

Ами поне нашия съд не потвърждава трансформация на 14 годишен джендър. Нямаме гей бракове, особено пък с възможност за осиновяване на деца. Талибаните при нас не се събират пред заведенията, за да ползват фрий уайфай, или да правят шествия и да викат "Аллах акбар", както е в Германия. За случки като в Кьолн пък по Нова година направо е невъзможно. Не правят мюсюлмански гета, в които да живуркат на помощи. Те въобще не се задържат тук дълго, извън лагера в Харманли и дома в Овча купел, в София. Цигани имаме колкото щеш. Но ако тук полицай утрепе матов престъпник при задържане, не му слагат 22 години. Майчинските не са 1-2-3 месеца. Не ни задължават да избираме или ковид ваксина, или работа (въпреки че има напъни, ама не минават). Тука, в БГ, можем да си позволим зъболекар по Здравната каса. В нашите гета полицията си влиза когато си иска, не е както в гетата на някои западни държави, само при спец операции и с подсилено въоръжение и оборудване. Дрога има, синтетика основно, през последните няколко години. Тая синтетика къде я измислиха, да не е в България? А американците за какво бяха в Афганистан? Хич не е заради хероина и маковите полета, но в последните години синтетиката го измести и стана нерентабилен наркотик, с много свит пазар. Те затова се и изтеглиха от Афганистан. За България какво още? А, да, лошо здравеопазване. Така е. Но населението масово има недвижима собственост, не зависи от квартири. Джет, не знам в коя страна си, то си е твоя работа, ама освен твоите талибански шефове с перфектно образование, техни събратя с по-ниско образование и статус няма ли там, при теб? А на твоето образование какво му е по- лошото, не можеш да си вършиш работата ли? Едва ли е така. И двамата знаем, че не дипломата ти върши работата, както и не книжката кара колата. Да, необходимо условие са за да започнеш работа и да седнеш на шофьорската седалка, но дотам.
Да, в България има много кофти неща. Както и много хубави. Като цяло, нашата държава запада именно заради "демокрация" и разни "ценности". Налагани силово от западните страни. Ние им станахме колония, да си продават правите краставици и всякакви боклуци. Сега и ваксините. Всеки си прави избора къде да живее. За себе си мога да кажа- намерил съм си мястото под слънцето, работата, това ме удовлетворява и изобщо не ме интересува колко красив е живота в западната част на ЕС, или на Американския континент. Всъщност този живот там изобщо не е толкова красив.
Аз също съм работил с чужденци. Не слагам всички тях под един знаменател. Но това, което нахлу масово последните десетина години в Европа, и то с благословията на самите европейци, тия с брадите и чалмите, ще довършат ЕС окончателно. Барабар с европейските джендъри.