...
Всъщност отначало Кирчовите ми бяха симпатични, заради едно нещо, което обещаваха да направят- съдебната реформа.
Съгласи се, че
1. Ние гласуваме за народни представители и трябва да се събере мнозинство, което да гласува такива промени в законите, че да се случи това.
2. Демокрацията е бавно нещо - може поколения да минат преди да се случи желана промяна. Зависи и от избирателите, и от избраниците.
3. За да се направи това, трябва значително парламентарно мнозинство, което не се случи. Оказа се, както ще се оказва и в бъдеще, че някои от избраниците ни са подставени лица.
4. Единственото, което знаем със сигурност за Кирил Петков е, че не го е страх. Това той го доказа. Но че е човек без никакъв опит в държавно управление, би трябвало да е ясно на всеки, който е гласувал за него. В този смисъл, К. Петков би трябвало да е оправдал доверието на избирателите си. За някои от очакванията, те трябва да проявят търпение.
Е, не само се осраха в опити да изтикат каскета,
Мисля, че с това законодателство и с този ВСС, министърът на правосъдието все пак прави това, което е възможно. (Тя не е от ПП.)
ами и с нелепите си (и тотално незаконни- да го кажа направо) арести на Боко и компания, ги направиха герои.
Е, чак пък герои ... Нека и те да видят ареста отвътре.

Да не припомням колко хора минаха оттам без свястни (дори и с нагласени, изчезнали по-късно) доказателства.
Заемите и цените също.
Цените щяха да се вдигнат след Ковида и финансовите инжекции за справяне с икономическата криза, породена от него. Войната, обаче, нямаше как да бъде предвидена и дори и да беше, няма как тя да не доведе до ситуацията в момента, независимо кой управлява.
Толкоз надупени послушковци в България не е имало от 30 години.
Това спеца ли го твърди?

Аз не съм съгласен. Чета, обаче, едни неща, дето ги твърди Гамизов по адрес на Асен Василев и ... не знам. Ще видим.