« Отговор #971 -: Jul 10, 2025, 14:06 »
И какво толкоз ще стане, като й спрат поддръжката на десятката, ще спре да работи ли? Нямало да има ъпдейти, голяма работа- те и без туй често прецакват нещата.
Аз нали съм писал тук, че имам една седмица, и при това с много отдавна изключен ъпдейт, още при инсталацията (беше отдавна), директно от процеса - ами работи си все още, е, вярно, че рядко я ползвам.
Проблем ще стане, ако софтуерните компании спрат да пускат версии за десятката- примерно след еди си коя версия на Адобе, вече само за уин 11.
П.П. Скоро пусках седмицата, трябваше едни .пдф-и със скриптове вътре да подписвам с КЕП, с които все още линукс не се справя (писани са за Адобе). И, о, чудо- адобето самО се обнови, а уж му бях забранил, че натика и някакво AI вътре (изскокна бутонче AI assistant, или нещо такова в менюто на адобето). Сега трябва да си играя да махам тая ъдейтнатата версия и да слагам пак старата, която си имам, че е доста по-лека, новата зарежда два часа, дето се вика. Ама малко ще попрочета, как да му закова на нулата самоъпдейта.