Пак добре, че няма идеи за бланширани скакалци, например. У нас няма как да покълнат подобни глупости, освен при някакви малки групички издуханяци.
Файър, аз с бланширани картофи съм правил мусака- след запържване на каймата, трябва съвсем малко време да се пече мусаката в тавата- та те бланшираните картофи са почти готови, а моркова го запържвам заедно с каймата и също не му трябва много време във фурната

После заливката и готово.
П.П. сега прочетох препратката, затова допълвам:
..
Ха наздраве
Мутрите да пият, каквото си искат, а специално за Black Ram, моята клинтела от кримито го нарича "Каракоч" и хич не са възхитени от качествата му

Не съм фен на уискитата, докато си произвеждам сливова, гроздова и т.н., и имам наличност, вкл. и отлежала, и то отлежала реално, а не "по документи", ще си карам на моя си продукт. От уискитата ми беше харесал навремето един бърбън, Jim Beam, даже не знам още дали го правят. Купувал съм го от шипшандърите (безмитните магазини) в Пирея, Хайфа, Ашдод и др., много отдавна, в един период, в който ходих по моретата.
Белия кон, за който пише в статията, го помня- White Horse, още имам такива бутилки вкъщи, останали от соца, ползвам ги, да пълня в тях разни ракии.
А каква е идеята на статията за това какви уискита пиели разни фактори, парвенюта и мутри, че не вдявам? Претопляне на кюлчетата в чекмеджето? Ами те пеперастите изпраха чекмеджето изцяло, даже без накисване. Славков, Борисов и някой си Чобанов пиели уискита, а Кирчо и Кокорчо не пият ли? Или там трябва отделна статия, за разни субстанции? Мравояда сигурно използва уискито само веднъж годишно, след бръснене. За други зависимости и приемственост, от посолството, или например, от вида любов? Нищо. Нещо липсват статии срещу прекрасното ни сегашно ротационно правителство в е-вестника.. То само като прочетеш заглавието - "Уиски влияние.." -пасквил в стил "Всичко започна в началото на 70-те..", хаха- да вземе да напише и нещо за "Водка-влияние..", може и "Дрога-влияние.." и да почне от оня неадекватен и винаги остъклен Москов преди години.. нещичко за Кунева, която отново вадят на показ, което е повод да си спомним за АЕЦ и т.н. ..

Ха наздраве по нашенски