-- Никсън, най-добре си купи от дядото който ти продаде бабека/стареца а бе .. оня с пуските - неговата ще е както си требе - селска 
Не е дядо, на около 45 е, поне така го преценявам визуално. Лошото е, че при него няма такова нещо (луканка, петроханка) - няма несмачкана наденица. Суджук продава- телешки, свински, смес, и бабеци. Ама всичко е сплескано

Но още един бабек ще си взема, че на тоя вкъщи вече почти му разказах играта, всеки ден си режа мощна "филия". И суджукът му е хубав- взех два чатала (смес телешко/свинско)- единият хвръкна вече. Само че днес човекът го нямаше на разклона край пътя, дето обикновено паркира колата и вади на една стойка 3-4 бабека и суджуци.
Домашното си е домашно.
Точно

П.П. До къщи имаше преди години друг такъв продавач, правеше сирене и кашкавал, домашни- купувах си от него прясно сирене, неосолено още, меко (баба ми навремето правеше и го обожавах), и домашен кашкавал. Имах му телефона, поръчвах, веднъж в седмицата идваше. Обаче после спря да прави, като звънях за поредната поръчка по тела, каза, че спрял да прави, щото млякото го купувал от някаква ферма, и отначало било хубаво, а после почнали да му го продават разредено с вода и ни кашкавал ставало, ни сирене, и се отказал. Доп. Сега се сещам, че за това бях писал май тук, преди години.
П.П.П. Така и така съм се разписал за суджуците..
Хубав суджук (и телешки, и свински) си купувах година-две редовно от месарницата на една фирма - "Монти мес", на пазарчето в кв. "Младост" във Варна.Там винаги има опашки- за месо, за суджуци, за прясна наденица за скара. Еле пък по празниците. Обаче последния път (преди 3 месеца някъде) в суджука намерих парче найлон, и ги отписах тотално. Явно като набраха оборот, развалиха контрола по качеството.