Ако екипът на yt-dlp са "разработчици", аз съм английската кралица!
Yt-dlp започна да иска достъп до бисквитките на браузъра, за да докажеш, че не си бот. След като най-учтиво ги помолих да добавят поддръжка за Waterfox, те отказаха и започнаха да ми предлагат неработещи решения, защото си мислят, че fork = clone, а то не е.
Накрая им дадох решението, което първоначално бях замислил (с идеята ако не сработи - има и други начини да пробвам), но то взе, че сработи. И след като им дадох решението, те ме баннаха от техния гитхъб. Не че това ще свърши работа, де, "банът" е само да не можеш да пишеш, но не ти пречи да сваляш, така че в бъдещите версии вече знам какво да добавям, а по-нататък може да напиша нова логика за всички непопулярни браузъри. Тааа... ако ползвате непопулярен браузър, въобще не разчитайте на помощ от тяхна страна, а си го оправяйте сами. Те знаят само "Chrome", "Edge" & "Safari". Толкоз за "разработчиците" на yt-dlp. Имам подозрения, че общността им е дала кода за всичко досега, а тия само са обирали лаврите.
Честно казано си отвориха тройно повече работа да ми дават неработещи решения, отколкото ако просто бяха отворили cookies.py и бяха добавили още един ред и пуснали нов релийз.