« Отговор #6024 -: Днес в 15:20 »
Забравих втората причина да намина. Истината е, че в главата ми се понасабират десетина теми, ама като минат два или три дни или вече не са актуални, или ги забравям, или вече не ми се пише за тях.
Затова за радевото говедо. Кой тук беше казал, че той не е американска подлога?
Все забравяме, че е възпитаник на тамошната, най-именита академия.
Че ще пусне самолетите не съм се съмнявал секунда и не знам изобщо защо имаше шум. Може би защото си направи реклама, че ги е „изгонил“, а не са си тръгнали сами. Ама май той единствен на планетата не знаеше, че Тръмп спря да бие само докато зареди оръжие и ще почне пак. Е успя, струпа железария и почна пак. Амазонките го издухаха покрай това. Ухапала ги бълха. Ама емирствата страдат. Любимите им кувейтци и те (макар да са английска колония).
Но тоя боклук ще падне. И то не по международни причини, а по вътрешни. Международно стои добре, авер на тръмповото говедо.
Поредица от най-големите, възможни грешки ще го килне. Не даде компенсации за бензина, обра парите на бюджетните ведомства, а за капак не просто не удвои минималната заплата, ами я замрази, при положение, че дори той трябва да вижда, че стана лев за евро, както се и очакваше, а изобщо не е свършило, а ще се задълбочава те първа.