E ми... да бяхте си организирали и вие една акция като румънците (по празниците) ..да лъжете малко по-малко с тия визи и.. и за вас щеше да падне ограничението да пътувате до САЩ с виза (инак напр. Шиши-то ви как да го спрат да н'ви избяга по Коледа ..и да стане на луканки някъде)

А бе какво стана с румънците - паднаха ли им визите след оная акция - дет' им се чудехте що се напъват по празниците... (да взимат повече визи където на практика не отказват, там разни учебни и т.п. че да спадне процента на ония другите визи с които повечето хора шмекеруват там да падне под 5% ли беше под 3% ли беше на отказите , понеже отказите се смятат общо за дадена страна за всички видове визи)
Ама бай ви Ганю Балкански нъл' по мързеливичък все чака на някой друг, и все гледа там нещо аванта и келепир да има (ами си и мисли че и другите са кат' него) ...скоро май няма да паднат под 5% отказите за визи
П.П. Ачка 100 долара ти струва само издаването (вкл. и проверките в сандокуз БД дали не си намагнинтен, дъл' не си Шиши под псевдоним и т.п.). Знаете ли колко ми струва шофьорската книжка тук - 20 долара плащаш и то само ако си вземеш изпита - за издаването, като те снимат на място (в DMV-то), а не да правят оборот на техни фирмички фотограф(с)ки я на братчеда я на балдъазта и т.п.. А знаете ли на жената колко и струва около илядо лев ..и то само защото други българе ни поизлъгаха (ми така де няма да се минат само те) че да си изкарала и международна щото там важала 6 месеца (ми тя и обикновената толкова важи) ..май еднатa беше за 9-12м. а обик. за 6м. aма все тая време бол да си изкараш тукашна (е освен ако не искаш книжка за камион, маа... те и ТИРаджиите вече бягат да стават ИТишници тука)