« Отговор #820 -: Feb 08, 2026, 18:46 »
Пропуснал съм го това явно, т.е. не съм го гледал, за шоуто на Слави имам предвид.
А иначе, това недоразумение на мерцедес, ако ще и от извънземни да е правено, все тая. И не само мерцедесите, то има и други коли в тая годишната класация, и все скъпи, чупливи и абонаментни електрически боклуци с планиран къс живот. "Таблет на колела" е много точно определение. Аз посочих мерцедеса, понеже е уж на първо място, кола на годината. В клипа са посочени и следващите- Шкода, Киа, там както са подредени официално в ЕС. Няма значение кой го е правил мерцедеса- преди бая години части за мерцедес са правени и в Унгария, и в Южна Африка, и къде ли не, но събрани в кола, са били знак за безкомпромисно качество и дълъг живот. А сега- скъп електробоклук, с къс живот, на ти зелено и еко, това имах предвид. Срам за производителя, радост за тъпи журналисти, котка в чувал за объркалите се да изсипят една камара пари за подобно недоразумение.
П.П. Казах, написах де, че "зелените" са в паралелна вселена, не че ние сме там.
Западняците сменят коли през 5 години от има-няма 15 години. Щото им се налага- лизинги, скъп ремонт след гаранцията и т.н. Между другото, това хич не е еко. Но там вече схемите с лизинга и заем, за да караш кола. А като те изритат от работа, щото сега вече не е като преди 15 години.. ева си мамата лизинга.