Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Днес в 17:25 
Започната от 4096bits - Последна публикация от 4096bits
https://www.youtube.com/watch?v=5pIMD1enwd4

 2 
 -: Днес в 14:59 
Започната от stealth01 - Последна публикация от jet
1) http://wiki.freedos.org/install/
използвай VirtualBox

2) Може и с Qemu - работи си в Дебиан-а
https://how-to.fandom.com/wiki/How_to_install_FreeDOS_in_QEMU
Ама при този вариант имах някакъв дерт с мрежата.
Май последно това работеше:
qemu-system-i386 -m 32 -k en-us -net nic,model=pcnet -net user  -rtc base=localtime -soundhw sb16,adlib -device cirrus-vga  -hda dos.img  -drive file=fat:rw:dosfiles/ -cdrom FD12CD.iso -boot order=c

3) в cmd на Уиндоус

4) wine

5) Оригинален MS DOS под VirtualBox

FreeDos гледам е излезнала нова версия 1.3. Има и Live версия.

 3 
 -: Днес в 14:24 
Започната от 4096bits - Последна публикация от 4096bits
Да, микроскопа му щеше да свърши перфектна работа сега. Обаче не видя бял свят.
Благодаря!

 4 
 -: Днес в 13:25 
Започната от bubolin - Последна публикация от bubolin
 Добре де, разбрах че съм го използвал неправилно. Успях да си възстановя сайтовете но само PHPMYADMIN не ми излиза. Пробвах почти всичко вкл. и това https://youtu.be/qJjEeIFdoxg Как да го оправя..

 5 
 -: Днес в 12:33 
Започната от 4096bits - Последна публикация от go_fire
4096 един ден ме пита за един доктор дето измислил да трепе вируси и други гадинки с резонанс. Тогава не можех да ти кажа името. Но в момента слушам предаването на Кулезич и там един го спомена. Казва се Роланд Райф.

п.п. Само, че този нещо се е объркал. Нарича микроскопа му оптичен, а той не е.
п.п.п. Племенницата с книгата се казва Хулда Кларк.

 6 
 -: Днес в 11:45 
Започната от 4096bits - Последна публикация от go_fire
Имаме 400, защото отказват да правят изследвания. Даже на контактни лица не правят. Тия дни в собствения ми град имаше такъв скандал, при това за медицински лица. И не е само тук. Изобщо, упорито преписват от Франция.

Днешното време е време на вицове. Смеехме се на Венецуела, че няма тоалетна хартия и граждански права, но това стана по целия останал свят. Смеехме се на блядките, че „живеят“ като роби в тимерланска тирания, а социалното им положение е далеч по-зле от това на просяците на запад, а те днес оказват помощ на седмата икономика в света като Италия и дори на първата държава на планетата.

Изобщо трагикомедията още не е навлязла във второто си действие, а ние мечтаем да няма трето и час по-скоро да свърши. Ама едва ли.

 7 
 -: Днес в 11:39 
Започната от stealth01 - Последна публикация от go_fire
Наскоро (наскоро, наскоро, преди половин година) излезе Dosemu2. Иначе има и Dosbox в хранилищата. Той вече е виртуализация. Ползвам (ползвах) го активно под друга ОС. То е създадено специално за игри и дори няма нужни работи като заключване и печат, защото в игрите не се ползват. Няма нова версия от 4-5 години, но за сметка на това е много стабилен.

 8 
 -: Днес в 11:25 
Започната от stealth01 - Последна публикация от stealth01
Тръгнах онзи ден да подкарвам една досовска програма под debian, но се оказа, че dosemu, което съм ползвам преди време с freedos, но по някаква причина го е хванала липсата в хранилищата на debian. С какво подкарвате dos програми през новото десетилетие? :) Препоръчайте някоя виртуална машина, че хич ме няма там.

 9 
 -: Днес в 09:43 
Започната от 4096bits - Последна публикация от 4096bits
Няма да се учудя. Нашите хубавци минават всички граници. При малко над 400 доказано заразени се блокира цяла една държава. Неофициално може да са десетки хиляди, но незнайно защо не се правят тестове дори на хората, които са били в пряк контакт със болните. Обаче, ако започнат да го правят, ще си проличи безсилието и малоумието на властта дори още повече. А те и сега са уплашени.

 10 
 -: Днес в 09:39 
Започната от ivailo_georgiev - Последна публикация от 4096bits
https://www.youtube.com/watch?v=_aLH0Q6CZF4

Страници: [1] 2 3 ... 10