Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: Sep 21, 2020, 21:49 
Започната от 4096bits - Последна публикация от jet
По последни социологически проучвания БСП води на ГЕРБ (внимавай какво си пожелаваш, че може и да се случи).

 2 
 -: Sep 21, 2020, 21:43 
Започната от 4096bits - Последна публикация от 4096bits
Рецепта за забогатяване.
Измисляш криза, наливаш няколко десетки милиона за да я разпалиш и след това ти наливат на теб пари, за да ги спасяваш от измислената криза.

https://www.youtube.com/watch?v=6oH9An6uWhA

 3 
 -: Sep 21, 2020, 20:27 
Започната от 4096bits - Последна публикация от remotexx
Ами.. с един куршум два заека. Ето още по темата 'какво ви чака', от ония с 'недобре оформените вежди'

РЕСТО

 4 
 -: Sep 21, 2020, 11:57 
Започната от 4096bits - Последна публикация от spec1a
Гога, а ти 'чу ли' какво са писали днес? Май имаме сделка... къде е сделана (и теслата с която е дялана) то май е ясно откъде идва(т), от ония с недобре оформените вежди  :P

https://e-vestnik.bg/32981/ima-li-sdelka-mezhdu-borisov-i-negovite-reketyori/

Гответе се да плащате... Ша имате да давате, само дето още не го знаете  :o

   Aко не е тайна,кои са тия с "недобре оформените вежди" ?
Не става ясно от писаното .

 5 
 -: Sep 21, 2020, 11:08 
Започната от 4096bits - Последна публикация от ray
https://frognews.bg/biznes-turisam/razkriha-svetovna-bankova-afera.html

PS: и ние сме там, барабар Петко с мъжете:
 https://frognews.bg/novini/bbr-chast-balgarskata-sleda-mejdunarodniia-skandal-prane-pari.html

https://bgnesagency.com/world/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bd%d1%86-%d1%87%d0%b0%d1%80%d0%bb%d0%b7-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0-%d1%89%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d1%81/
Само не знам той/Чарлс от Грета ли видя или тя от него или мислят да си поделят едни "уж обещани пари" (скоро имаше инфо че тя е дарила една част от наградата от 1 млн. евро)  ::)

Май върви по график плана "Ред чрез хаоса" (Контролиран хаос) във всяко едно направление  >:D

 6 
 -: Sep 21, 2020, 10:29 
Започната от 4096bits - Последна публикация от go_fire
Както винаги се отнесох в графомания и не написах, това, което имах да кажа, а се олях с несвързаните бръщолевения.

Исках да кажа, че според мен, нито компроматите са свършили, нито Божков е получил индулгенция. Макар да се чудя, какво по-голямо от това с шкафчето е възможно да се извади.

До тук Черепа показва далновидност и последователност. Той нанася ударите си, когато ще имат най-голям ефект и са свързани в логическа нишка. Например. Първо каза пред Хекимян на шести март, че ги е подкупвал (което той извратено нарече рекет, не е рекет, когато искаш да даваш). После извади банковата сметка. Накрая показа и шкафчето.

Пътя на парите е напълно документиран.

Сега чака следващия удобен момент за следващото нещо. Освен това на заден план той върти и търговия с данните на държавни институции като парламент, обществен защитник и МВР. Още не е ясно държавата, колко ще е готова да се ръсне, че да я оставят намира и да не става като с НАП да лъснат. Тук не е невъзможно, направо си е задължително да играят ДАНС, манс, ГДБОП, леща и сие.

От друга страна протестиращите не са прави да недоволстват, че мутрите, шестаците и чекистите не ги захранват с нови пикантерии. Че той Лукашенко вкара на топло мъжа на една домакиня и вижте, какво му прави Полша и Литва! На запад за далеч по-малко стават далеч по-големи панаири. Някой знае ли, какво искат жълтите жилетки? Ако вземете да прочетете, ще кажете, че са откачени. Нещата, които искат тук не сме ги сънували, че са възможни.


И после това младите нямат топки (не се отнася за 4096, той е доказал). Разправят на Иво, ако може да не ни бият. Мирно искаме. Искаме като Ганди.

Вие от де идвате ве? Знаете ли кой е Ганди и какво му се е случвало? Протест знаете ли какво е? Самата му дефиниция е неподчинение. Ще ви млатят и вие ще млатите, ако наистина правите въстание. Иначе си правите пикник. Няма лошо, но ако може да е на Витоша, а не на паветата. Ако ще ходите на паветата ще е с павета в ръка. Объркани хора.

И трето. Не се знае, кои са истинските противници на раз-Бойко. Виден в обществото е само Божков. Но Божков е никой. Не може да го свали.

Най-голямото нещо, това за „Мис гащи“ не се знае от де идва. Един ден просто се появи скъп клип в spybook. На следващия ден изчезна. Той не дойде от Божков. Божков по това време се къпеше в злато и обичта на властта.

Логичното предположение е, че идват от следващите в списъка, тримата олигарха от запаса. Те и в момента много гласно подкрепят протеста, като единия получи закана от от бургазкия пумиар, което ще рече от Домусчиев. Когато говори НФСБ, говори разградския обесник.

Но за мен тия тримата са механично свързани и реален контакт нямат. Нещо повече, те сами го казаха в първата си обща пресконференция. Направиха я в Хилтън. И аз им вярвам. Наистина, какво общо могат да имат, номенклатурчик минал на работа за ЧК, ниско стоящ служител на Илия Павлов, извадил късмет да заграби посмъртно газовия му бизнес и един ниско седящ в йерархията соросоид? 'Айде, ако го нямаше Прокопиев да речем, че другите двама са свързани по руска линия. Ама единия е доста по-високо от другия. Нямат връзка.

 7 
 -: Sep 21, 2020, 09:18 
Започната от 4096bits - Последна публикация от go_fire
За същия Велизар говорех и аз в предното си мнение. Наполовина споделям позицията му.

Не споделям „заговорническия“ вариант. Макар да не изключвам с Божков да вървят преговори. Най-успешния финансов министър в историята ни беше уволнен, което определено мирише на сделка. По принцип не са много правителствата, които оцеляват след точно такава смяна.

В далеч по-малко европейски страни да си го кажа азиатски и африкански, след подобни снимки някой отдавна ще е в ареста.

За записите не казвам. В тези записи няма нищо изненадващо. В единия се уговаря за среща с руски генерал-губернатор или както е там названието. Във втория си говори със свой авер за далаверите на някакъв жалък шестак. В третия прави доста разобличителна оценка на президента Радев (чак си мисля, че тоя запис сам го е пуснал). В четвъртия говори за самозабравила се, европейска депутатка и някакъв, неназован собственик на Евроинс, който май си бърка носа, дето не му е работа и да се радва, че е жив.

Всичко това е гарнирано с някоя и друга (или умножено по десет) ругатня. Сигурно съм много голям циник, но предпочитам някой да ме ругае, но да казва, точно, какво мисли, вместо завъртяни, витиевати словоблудства на останалите ни политици. За мен политическото говорене е далеч по-голям проблем от непристойната реч.

Разбира се, раз-Бойко толкова се е увъртял в  лъжи, че най-вероятно сам не знае, кое е истина. Но в тези записи поне е искрен.

=*=

Частта, с която съм съгласен, е, че ще плащаме. Скъпо ще платим. И това далеч няма да е само на Черепа. Нека не забравяме, че има далеч не лоша вероятност Божков да не доживее, да си вземе дивидентите.

Което ме подсети, че тия дни видях една от наложниците му – Лилана. Излязла от панделата, отчаяна и в безпътица. На нейно място можеше да съм се самоубил. Но мамка му! Още става тая париасница. Много, много ебане има в нея. Мислех, че вече се е поразила. Тя никога не е била особена красавица. Но в тялото си е още като манекенка.

Но ще плащаме и то много, не само защото Гешев закопча жена му и две от любовниците му. Ще плащаме за самия раз-Бойко.

Нима през 2001-ва, като стана главен секретар, не знаехме, кой е този човек? После кмет го направихме на града държава в държавата. Накрая еднолично го посочихме и за премиер.

Това име се мотае в устите ни от сами изгрева на демокрацията. Ипон датира от кога? Деветдесет и първа? Този човек винаги е бил в светлините на прожекторите и винаги сме знаели, с какво точно се занимава. Всички знаехме. Изобщо не беше неизвестно лице за широката публика, когато негово царско нищожество го издигна в МВР. Знаехме с точност, каква бандюга е. И даже се радвахме. Идва една мутра, за да се разправи с останалите.

В интерес на истината, той до някъде го направи. Докато беше секретар имаше над сто убийства на себеподобни нему. Даже сме взели да ги позабравяме. То не бяха „доктори“, самоковци, байновци и разни други. Оправи се с тях по мутренски. В публичното пространство усилено се лансираше версията, че всичко върши Младен Михалев, а раз-Бойко само е разчиствал следите, ако нещо случайно остане като свидетел или веществено доказателство.

Сега от недомлъвките на Божков излиза, че не е бил чак толкова бездеен и сам е взел дейно участие в мокрите поръчки. Ама, ако това е вярно, то защо самия Череп не се е намесил досега? Май и той е мислел само за своя задник и не му е било зор за приятелчетата му. Докато не му запари накрая и на него.

А сега чуваме, че сестра Галева, щяла да вкарва в парламента всякакви странни хора като Нестимир Ананиев. Същото щял да прави личният трубадур на тези с джиповете. Няма да се учудя и предизборна коалиция да си направят. „Гергьовден“ го помним, нали? И това сме виждали.

Е какво ще се смени след раз-Бойко? Нищо. Ние си оставаме публика, макар по-младата част от нас без въобще да се усети хитро да беше пратена на площада от Прокопиев.

Нещо повече! На нас така ни харесва. Одобряваме го. Насърчаваме го. Имахме много шансове да не позволим на този разбойник да се издигне. Нищо не свършихме. Подпомогнахме го. А сега, кой ни сра в гащите?!?

И затова ще плащаме. Скъпо ще платим. Затова съм омръзнал на себе си дори да повтарям, че докато всеки един от нас по единично не се промени, нищо няма да се промени. Ще продължават да ни управляват странни хора, а ние ще им съдействаме по всякакви начини, защото те са същите като нас.

Преди години един активист на БСП попита раз-Бойко в Лондон, дали вижда Пеевски в огледалото. Проблема не е дебелото момче с два грама мозък. Проблема е, че всеки един от нас вижда раз-Бойко в огледалото. Това е истината.

 8 
 -: Sep 21, 2020, 04:52 
Започната от 4096bits - Последна публикация от remotexx
Гога, а ти 'чу ли' какво са писали днес? Май имаме сделка... къде е сделана (и теслата с която е дялана) то май е ясно откъде идва(т), от ония с недобре оформените вежди  :P

https://e-vestnik.bg/32981/ima-li-sdelka-mezhdu-borisov-i-negovite-reketyori/

Гответе се да плащате... Ша имате да давате, само дето още не го знаете  :o

 9 
 -: Sep 20, 2020, 20:30 
Започната от 4096bits - Последна публикация от ray
Ето че е на път да се открие и един относително "нов фронт" на война/борба, този чрез самия Интернет  >:D

https://news.bg/int-politics/vlastite-v-belarus-ogranichiha-skorostta-na-internet-v-stranata.html

След възхода на "новите медии" (тези онлайн) вече и те са атакувани технологично !
Не че това е нещо съвсем ново, но май това бойно поле ще се използва все по-често  :o

Напоследък и нашите политици говорят основно през Мрежата (нещо като агентите, знаете къде)  ::)

 10 
 -: Sep 19, 2020, 18:03 
Започната от spec1a - Последна публикация от spec1a
Ти голямо съдене направи, направо замириса.
Тебе да не те е цепил някой мюсли та само те са ти в главата (в психологията/психиатрията има цели глави с обяснения за това, както и насоки за лечение и това не е моя теория).
Ама проблема ти с евреите сочи, че може да не е било еднократен акт (знам ли може и един да е с мусли/евреин).
Ти каква сигурност имаш като натрупаш пачки като Боце - нали държавата ги печата и решава колко им е стойността. Иванчо Костов за един ден махна три нули или имаш проблеми и с паметта, а бай Тодар определяше и курса към долара (т.е. имаше два курса за наши и ваши) ама тогава си бил тинейджър (като милениумите сега)
Като ти идва заплатата по банка - голямо криене си мислиш че правиш, или на тебе кеш ти плащат като на голям спец.

"...ми да им покажат на шведите снимките от една спалня - пачки от 500 Евро, кюлчета злато (дето вече не било ценно) и пищов да ги пази.."
Жалко, че нямам такъв светъл пример за еталон като твоя.
 

   Не само си се объркАл,а и вече обиждаш.
Някъде да съм намеквал за сексуалната ти ориентация ?
Ти сам написа,че сред колегите ти и познатите ти никой не
използва банкноти.

И не,не позна. Не са ми се случвали такива неща,за които намекваш.
А, и ми се струва,че не си нито психиатър,нито психолог,че да
раздаваш такива оценки.

Такива можеш да ги приказваш на твоите познати,които явно
добре си оформят веждите...

Страници: [1] 2 3 ... 10