Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 45   Надолу

Автор Тема: Смях  (Прочетена 230791 пъти)

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4281
    • Профил
Re: Смях
« Отговор #510 -: Apr 09, 2025, 19:54 »
Мдаам, и както обикновено "лошият" оправя грешките на "добрият"

Цитат
Това,че мисълта може да променя материята,е абсолютно вярно.
...
Чел съм, че е достатъчно дори просто да решиш, че от този момент вече живееш в свят, в който нещата са такива и онакива, каквито си решил и че това решение трябва да е толкова твърдо и категорично, че не просто да убедиш сам себе си, но и всичко, което правиш, мислиш и планираш, вече да изхожда от това убеждение. Да заживееш в този свят от същия този момент. В крайна сметка, света почва да се пренарежда. И отново тук са намесени фокуса и вниманието, волята, събирателната точка, която определя възприятията ти.

А като си (го) чел - замисли ли се, че може да има и некой (насреща) който да ти играе сечено - напр.
харесал си си една "кифла" и вече едвам държиш, материлизирал си си я вече направо в спалнятa дето се вика, обачеее тя не та не  ;D

П.П. E-e-e а оня там (или ония "админчетата") дето уж са в истинската реалност - те откъде (да) знаят че не са в матричка и те (неуките матричарчета). Усещате ли се.. как хората експонират себе си (даже) и извън матрицата: значи админи има - админки няма  :o е те тия двамцата "админ" кой аджеба ги е правил (а кой ще пази пазачите, или както казваше Шкумбата - оттам надоле веке сичко е костенурки)

Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
- Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
- Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

Хубаво е да си мислиш че всичко сам си правиш, но пък от др. страна не е чак толко хубаво да се самозалъгваш...

Деца в детската градина:
– Мене пък ме е донесъл щъркел!
– А нашите пък са ме свалили от интернет!
– А пък аз съм от бедно семейство и тате всичко сам си прави...
« Последна редакция: Apr 09, 2025, 20:05 от remotexx »
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 7787
    • Профил
« Отговор #511 -: Apr 09, 2025, 20:03 »
Споменах вече, че не свалям жени.
Чакам ги сами да кацнат.  ;D
Работи много добре :D
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #512 -: Apr 09, 2025, 20:09 »
Споменах вече, че не свалям жени.
Чакам ги сами да кацнат.  ;D
Работи много добре :D

Добре, де... ако ти кацне някоя... (чудя се как по-меко да се изразя) от която да кажем че не ти става - няма ли да се противопоставиш на нейната "матриализация" или ще изхвърлиш цялото си материалознание до момента в коша и... ще яподкараш на принципа "куче кокал не прескача"? Ами ако те накацат там разни пичове... Да знаеш сегашните французойки к'ви проблеми с простататa имат (Шкумбата, за един пич който се канел да става пичка)

П.П. Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие (не забраяйте)

тъй че... материализация срещу материализация, отделно че не се знае кога ще те набара и някой админ  ;D
то даже не е 1:1 ами по-скоро е 1:N (а след като ги пребориш тия N, разбираш че си станал като тях т.е. т'ва вече не си ти)
Цената на компромиса да калкулираме (Гогата ще го викаме ли да даде и той свойта лепта)

Ся се сетих за един виц - за тия които не правят изключения

- Скъпи, къде ще ме водиш довечера?
- Аз с омъжени жени не излизам!
- Ама аз съм жена ти бе!
- Да, но аз не правя изключения!
« Последна редакция: Apr 09, 2025, 20:23 от remotexx »
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #513 -: Apr 09, 2025, 22:04 »
Ами отказвал съм доста.

Три пъти директно са ми се мятали. Буквално. Не да се хвърлят върху мен, но в смисъл на директна и недвусмислена атака.
Без една дума да кажа, след секунди стават и си тръгват.
Щото липсва каквато и да е реакция от моя страна. Само ги гледам спокойно.  :D

Повечето бързо разбират, че нямам интерес, ако се случи, да нямам.
На тяхни подмятания и сондирания не отговарям, както очакват. Въпреки, че съм доста открит и разговорлив, доста контактен. Нямам никакви задръжки да отида при жена и да я заговоря за нещо, ако с нещо ми е интересна. Всички те го възприемат като опит за свалка и някои продължават "играта" въпреки, че игра няма. След известно време го разбират.

Като цяло, към жените се отнасям както  и към мъжете. Отношението ми е едно и също. Говоря и с мъже и жени по един и същ начин. Не правя комплименти. Ако нещо ми хареса у жена, директно го споделям, в прав текст. Отново, може изобщо да не ме привлича сексуално или по друг начин, но нещо да ми е харесало у нея.

Казвали са ми, че съм доста студен отстрани, ако ме гледат. Не, че се държа дистанцирано или дръпнато, а че съм категоричен и ясен до крайност, ако нямам интерес към някоя жена. Че го показвам без капка колебание и недвусмислено.

Иначе, която и жена да съм пожелал е идвала.
И не, не медитирам върху това, не се настройвам психически и не манифестирам, че ми е в ръцете.
Не съм сигурен, как да го обясня, че да не се разбере криво.
Все едно скулптор да не извайва глината или да не изсича камъка, а да остави празно място в пространството с точната форма на това, което иска да извае. По правило, пространството си е празно място и да оставиш в него празно място с определена форма звучи налудничаво, но не ми идва друга аналогия.
То е като да изваеш усещанията си в точната форма. Усещането, че тя е до теб, че я прегръщаш и общо взето, че сте заедно. Да изваеш това, което се надяваш да се случи на емоционална основа. Да го почувстваш с всички нюанси и подробности като усещане и чувства, още преди да се е случило.
Та, извайваш го това с точната форма, в която мацката да пасне и някак вакуума, който си оставил с определените характеристкики и форма, се запълва сам.
Не мога в момента да намеря точните думи, но е  нещо подобно.
Нещо като да поставиш къщичка за птички на някое дърво в двора ти. Не отиваш да хванеш някоя птичка, да я набуташ вътре и да ѝ заявиш, че това е дома ѝ от днес нататък, докато не решиш друго. Оставяш къщичката, а някоя птичка, която има нужда от дом, сама ще се нанесе. Сега, не го правиш произволно, ако си забелязал някоя птичка, че хвърчи наоколо и те радва с нещо, тогава поставяш къщичката.
Иначе случайни пилета се хващат.  ;D

« Последна редакция: Apr 09, 2025, 22:07 от 4096bits »
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #514 -: Apr 10, 2025, 05:53 »
Я пак, че нещо не разбрах(ме)... те и жените си имат празни места (т.е. дупки) за запълване ама  обик. си (го) търсят по  мярка  ;D

...и с децата ли така... сами (да) си ги измисляме
а някой се надяват и на родителите (да може/м така)
останалите обик. са на.. а-а-а аз толкова пиене не мога да изпия  ;D

Never underestimate the power of confidently saying shit.
https://www.youtube.com/watch?v=SDmcoYpTTbE
The Dumbest “Smartest Man” in the World

200 IQ Man Destroys Reality:
https://www.youtube.com/watch?v=vkYzTDYKRPY
« Последна редакция: Apr 10, 2025, 06:01 от remotexx »
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #515 -: Apr 10, 2025, 10:36 »
Деца все още нямам
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 5479
    • Профил
« Отговор #516 -: Apr 10, 2025, 16:18 »
Я пак, че нещо не разбрах(ме)... те и жените си имат празни места (т.е. дупки) за запълване ама  обик. си (го) търсят по  мярка  ;D

...и с децата ли така... сами (да) си ги измисляме
а някой се надяват и на родителите (да може/м така)
останалите обик. са на.. а-а-а аз толкова пиене не мога да изпия  ;D

Never underestimate the power of confidently saying shit.
https://www.youtube.com/watch?v=SDmcoYpTTbE
The Dumbest “Smartest Man” in the World

200 IQ Man Destroys Reality:
https://www.youtube.com/watch?v=vkYzTDYKRPY

По  мярка, по  мярка, колко по  мярка ...

Колкото по-голям,толкова по им харесва.  ;D

Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #517 -: Apr 10, 2025, 17:50 »
тук вече може да поспорим, с поред мен не е (чак толкоз) важно колко е голям, а колко са му яки "батериите"  ;)
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #518 -: Apr 10, 2025, 20:28 »
За големината сигурно само за нимфоманки се отнася.
Една моя приятелка ми сподели веднъж, че на найния оня ѝ е точно по мярка. Не искаше по-голям.  ;D
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #519 -: Apr 10, 2025, 23:07 »
Ако Китай окупира Тайван, щели да му вдигнат митата на 100%.
Тръмп му ги направи 104%…Е, и сега какво!?
Ако Китай наистина окупира Тайван, ще му върнат 4% ли!?

П.П. А по темата, чувал съм че "активната зона" при жените е едвам едвам около 2 инча навътре, така че и 5-6 сантима стигат (някой даже имат по дълъг език) От друга страна жените имат около 2х повече нервни окончания в тая зона от мъжете (не помня точно но мисля ... 2000/4000 на кв инч) ..естествено при мъжете не е въобще навътре а е по върха  [_]3

--
Държа да уточня че тук нямам предвид (едно)точковия масаж там в оная точка
не можах да изровя точно същото видео със същата експертка-учен, но и това обяснява достатъчно нагледно (не знам защо оная ги смяташе на кв. инч а тия са по-лакоми и дават само тотала, че да  изглеждат повече)
https://youtu.be/GCrdto84eT8?t=77
« Последна редакция: Apr 11, 2025, 01:34 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #520 -: Apr 11, 2025, 09:11 »
Ако Китай окупира Тайван, щели да му вдигнат митата на 100%.
Тръмп му ги направи 104%…Е, и сега какво!?
Ако Китай наистина окупира Тайван, ще му върнат 4% ли!?

П.П. А по темата, чувал съм че "активната зона" при жените е едвам едвам около 2 инча навътре, така че и 5-6 сантима стигат (някой даже имат по дълъг език) От друга страна жените имат около 2х повече нервни окончания в тая зона от мъжете (не помня точно но мисля ... 2000/4000 на кв инч) ..естествено при мъжете не е въобще навътре а е по върха  [_]3

--
Държа да уточня че тук нямам предвид (едно)точковия масаж там в оная точка
не можах да изровя точно същото видео със същата експертка-учен, но и това обяснява достатъчно нагледно (не знам защо оная ги смяташе на кв. инч а тия са по-лакоми и дават само тотала, че да  изглеждат повече)
https://youtu.be/GCrdto84eT8?t=77

Остава да кажеш къде точно е "G" точката ...
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #521 -: Apr 12, 2025, 01:39 »
Истината е... там някъде (както разбраха още в Досиетата - Х:P
После пича ходи да се лекува - едвам оживя  ;D

МНЗ Предупреждава (преди да сa се намесили некой колеги) че e...
дете на имигранти - дядо му по бащина линия е руски евреин, който е избягал в САЩ, а майка му е емигрирала от Шотландия.

Но немой да се плашите - то там нали се предавало само по женска линия, та излиза... че тоя духовния май-май не е ::)
« Последна редакция: Apr 12, 2025, 01:48 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #522 -: Apr 12, 2025, 09:58 »
   Нямам нищо против Дейвид Духовни като актьор.
И знам за еврейските му корени,от много време.
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #523 -: Apr 17, 2025, 10:05 »
Не зная, защо го слагам в смях.
Направо ѝ разказва играта.  ;D
Такова нещо съм виждал само веднъж на живо по време на тренировка. Също толкова слабичка беше и нашенката. Само дето партньора ѝ беше мъж/момче :D

https://www.youtube.com/shorts/kh6ajJNkvuM
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #524 -: Apr 17, 2025, 17:19 »
Е да де ама срещу равностоен противник който знае как да използва дистанцията, само веднъж да и влезе и тоя крака става излишен ..или само една подсечка докато е на един крак и ..дотам (с краката). Освен това не знам дали забелязахте колко е неподготвена "победителката" използваше само едния си крак - левачката.
Според мен човек трябва да може да използва всичко което има (на свое разположение), а не само да знае как да си разтваря краката...
« Последна редакция: Apr 17, 2025, 17:22 от remotexx »
Активен
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 45   Нагоре
« назад напред »