Автор Тема: Български, американски, руски и всякакви форуми  (Прочетена 5652 пъти)

AMD

• Напреднали
  • Публикации: 873
  • Distribution: Calculate Linux Scratch 64 / Alt Linux Centaurus 6.0 64
  • Window Manager: Gnome 2.32/3.2 XFCE 4.8/4.10-git
  • AMD Athlon64/Sempron64 4000+Dual Core/3400+
    • Профил
Благодаря на първите двама който ме насочиха  [_]3
А за третия извинявай че съм толкова тъп,пробвах с google но както каза явно не съм написал точно какво искам.

П,п.
Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум : питаш нещо и теб те питат.
Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

И какво си недоволен ?
Питаш в руския форум и те те питат защо си допуснал грешката и ти казват как да решиш проблема ?
Аз никога не съм запомнил в американски форум да са ми казвали решение за даден проблем, в български помня само че мже да бъдеш напсуван баннат и така нататък...
Активен

Господи моля те пази ме от ламерите, от хакерите и сам мога да се пазя.

malin

• Гост
 :D В руски форум съм виждал попроменени народностите , всеки си ги нагажда за себе си . А имаше една детска приказка в която се казваше - Каквото повикало - такова се обадило .
Нищо лично - малко спам/празни приказки .
Активен

AMD

• Напреднали
    • Профил
Само да те питам така извън темата, като си толкова доволен от любимите си американски форуми какво търсиш тук ? Дошъл си за да обиждаш руските и българските форуми ?
Активен

b2l

• Напреднали
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил
//off

Само да те питам така извън темата, като си толкова доволен от любимите си американски форуми какво търсиш тук ? Дошъл си за да обиждаш руските и българските форуми ?

РОКО__ ти друга работа нямаш ли си бе? Ми много ясно ще че обижда руските тъпи дистрибуции и форуми!
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

AMD

• Напреднали
    • Профил
//off

РОКО__ ти друга работа нямаш ли си бе? Ми много ясно ще че обижда руските тъпи дистрибуции и форуми!
що какво плещят...
Някакви гласове ми говоят, но не чувам изоб
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
Пичове, вие някога като начинаещи, не сте ли задавали въпроси които са звучали  "тъпо" за напредналите!? Ако и вас така са ви хокали, нужно ли е да си го "връщате"?
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Глей ся РОКО, нормално е от американските форуми впечатленията да са по-разнообразни, все пак ентропията е по-висока, американците са малко над 2 пъти повече от руснаците все пак като бройка и кой знае колко отгоре  като бройка интернет потребители. После, нормално е да има повече хамерикански форуми посветени на линукс, в крайна сметка Линус Торвалдс си е бил шута в хамериката, не в мада раша, въпреки че последната му е била доста по-наблизо, това едва ли е случайно :)
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
//off

Моля моля-преди 2 години като се скапаха PCLInux, SUSE и не помня още какво заради шибаното ATI сложих ALTLinux и какво- инсталацията мина перфектно-предложи ми да сложи ATI драйвер-перфектно го конфигурира, и Линукса си заработи прекрасно! Махнах ALTLinux само защото ползваше някаква по-стара версия на VLC-пък аз съм куку на тема звук. Че даже не помня какво сложих после-може би Mint...Няма да ми обиждате братушките-ей!!! Че поне обявиха официално да бият шута на микробозата и в тях ми е надеждата... [_]3 [_]3 [_]3
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

AMD

• Напреднали
    • Профил
Мисълта ми беше друга. Не че нямаме форуми в Русия, не че не помагат ами пича така е решил защото не знае руски и казва дай да ги оплюем.

Като е доволен в Американските форуми да пита там, а не да обяснява в българските форуми какво било и в руските какво било, по света навсякъде има специалисти, навсякъде може да намери помощ (но в България е най-трудно) защото първо те подкарват с псувните обидите на индивидуална и сантиментална собственост (backtolife).

Просто подхода по БГ форумите е че всеки те погва новаците за това че не били прочели 1000 страници документация, замислете се че ако преди това са били уиндоус потребители те не са свикнали да четат ръководство за използване на операционна систем. И ние тук трябва да им помагаме. (само в редки случаи е необходимо да четат.). Не знам дали сте съгласни с мен, но това е моето мнение.

С Уважение.
Активен

AMD

• Напреднали
    • Профил
//off

Моля моля-преди 2 години като се скапаха PCLInux, SUSE и не помня още какво заради шибаното ATI сложих ALTLinux и какво- инсталацията мина перфектно-предложи ми да сложи ATI драйвер-перфектно го конфигурира, и Линукса си заработи прекрасно! Махнах ALTLinux само защото ползваше някаква по-стара версия на VLC-пък аз съм куку на тема звук. Че даже не помня какво сложих после-може би Mint...Няма да ми обиждате братушките-ей!!! Че поне обявиха официално да бият шута на микробозата и в тях ми е надеждата... [_]3 [_]3 [_]3

Альт Линукс е дистрибуция с желязна стабилност и не е приоритет да хакат най-нови версии (макар че дори да ползваш тестовото хранилище Сезиф (Sisyphus) пак ще имаш много стабилна система, но с новите версии софтуер).

Просто не обръщай внимание на завистнически коментари дело на завистници.

backtolife, ти като си толкова умен а в цяла Русия специалистите ни са били тъпи и смотани направи поне 1% от това което те могат (натрупай поне 0,1% от техните знания)

Напиши активатор за уиндоус 7, напиши линукс дистрибуция насочена към народа, печелеща позиции на пазара, финансирана от правителството (AltLinux Pardus). Тогава ще си говорим пак.

Активен

b2l

• Напреднали
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил
backtolife, ти като си толкова умен а в цяла Русия специалистите ни са били тъпи и смотани направи поне 1% от това което те могат (натрупай поне 0,1% от техните знания)

Напиши активатор за уиндоус 7, напиши линукс дистрибуция насочена към народа, печелеща позиции на пазара, финансирана от правителството (AltLinux Pardus). Тогава ще си говорим пак.

ROKO__ ти като си толкова ербап защо не пишеш в русктие форуми? Май защото там никой не ти чете глупостите :D.
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

AMD

• Напреднали
    • Профил
Някакви гласове ми говорят нещо, но нищо не мога да им разбера, моля някой от колегите ако е чул по-ясно да ми преведе. :)
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
AMD-благодаря за пояснението-къде съм блял...много хора в България  подценяват руснаците, обаче винаги може да се очакват изненади от изток.... [_]3
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
Просто подхода по БГ форумите е че всеки те погва новаците за това че не били прочели 1000 страници документация, замислете се че ако преди това са били уиндоус потребители те не са свикнали да четат ръководство за използване на операционна систем. И ние тук трябва да им помагаме. (само в редки случаи е необходимо да четат.). Не знам дали сте съгласни с мен, но това е моето мнение.

С Уважение.

И аз чудя, кога ще се сетят от "линукс обществото", че хората не си купуват компютри за да ги изучават, а за да ги ползват за нещо конкретно и когато има някакъв установен начин за работа с тях трябва да се придържаме към него, а не да искаме да спрат да мислят по уиндоуски! Все пак на 99% от потребителите, първия досег с компютъра е на уиндоус! И аз ако нямах толкоз излишно свободно време едва ли бих заобичал линукс-а!
Ако сметна изгубеното време време в четене, питане и експерименти в пропуснати ползи от свършена работа(която нямам), то уиндоуса и всиичкия друг платен софтуер(в случай, че си го плащаш) излиза по-евтино от безплатния линукс! Да не говоря пък за това, че всички дистрибуции се поддържат по година-година и половина и след това трябва да минеш на нова щото старите хранилища не работят и нова програма не можеш да си инсталираш без компилиране от код, а в повечето случаи новата версия на ос е с доста по-високи изисквания към хардуера и ако си си купил към снешна дата компютър с приемливи параметри, то след 2-3 години е за боклука или за........ уиндоус!

Активен

n00b

• Напреднали
  • Публикации: 1248
  • Distribution: OSX
  • Window Manager: 10.6, 10.8, 10.9
  • Live to hack, hack to live.
    • Профил
Ми скоро ще откриете красотата на OSX след като дораснахте да зададете такива въпроси.

Чакаме ви!
Активен

mobilio - професионални мобилни приложения