Анкета

Въпрос: Подкрепяте ли забраната за пушене на закрито?

• Не пуша и я подкрепям
    - 40 (19%)
    Пуша, но я подкрепям
    - 13 (6.2%)
    Пуша и не я подкрепям
    - 14 (6.7%)
    Не пуша, но не я подкрепям
    - 7 (3.3%)
    Не ме интересува
    - 2 (1%)

Общ брой гласове: 69

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19   Надолу

Автор Тема: Колко от нас подкрепят пълната забрана за пушене на закрити ощественни места?  (Прочетена 33955 пъти)

Mitaka

• Гост
/offtopic
Иначе с радост следя теми в които backinblack и Mitaka спорят... трябва да ви плащаме за забавата ей!
No offense към другите - и вашите мнения са интересни.

За да продължите, моля изпратете SMS с текст "SPOR tema" на номер 90384793710289329647420984678.
tema - името на темата, на която искате да се спори.

Благодарим за погкрепата.
Приходите от Вашите SMS-и ще бъдат съвестно изядени и изпити.
Цена на SMS: 29.99 без ДДС.
« Последна редакция: Dec 18, 2012, 14:21 от Mitaka »
Активен

nyakoy

• Напреднали
  • Публикации: 164
  • Distribution: Distrohopper
  • Window Manager: Gnome2, KDE4, OpenBox
    • Профил
.аси форума, .аси линукса. Тук и Господ си имаме, който решава кой да се плоди и кой не, и Буда си имаме, който ни учи, че да сме против нещо противоестествено не ни води към нирвана, и по-демократи от древните гърци имаме, и по-богат от Б.Г. имаме, който само по "добри" заведения ходи, и специалист по всички въпроси имаме (особено исторически и етнографски), и един "умерен", който залита по-лошо и от махало от едната крайност в другата ...
От всичко си имаме.  А най-много самодоволни компютърджии.
Активен

Keep in mind, you did not learn Windows in a day, and it will take some time to learn Linux as well.

Slackware may be a dinosaur, but the main advantage of dinosaurs is it takes at least a meteor strike to take them out.

Isn't it enough to just "not use" something?

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
/offtopic
Иначе с радост следя теми в които backinblack и Mitaka спорят... трябва да ви плащаме за забавата ей!
No offense към другите - и вашите мнения са интересни.

За да продължите, моля изпратете SMS с текст "SPOR tema" на номер 90384793710289329647420984678.
tema - името на темата, на която искате да се спори.

Благодарим за погкрепата.
Приходите от Вашите SMS-и ще бъдат съвестно изядени и изпити.
Цена на SMS: 29.99 без ДДС.

Ще си ги ядем и пием на отделно, щото аз не мога да си причиня такъв мазохизъм, да пия без цигара :D .
Активен

luda_glawa

• Напреднали
  • Публикации: 652
  • Distribution: Kubuntu
  • Window Manager: KDE
    • Профил
Нека спрем до тук

Поклон. Нека почива в мир  :'(
Активен

С Уважение:

Luda Glawa ;-)

backinblack

• Напреднали
    • Профил
Ами честито ви! Забавлявайте се в празни заведения и ликувайте, че от време на време и на вас ви се отдава възможност да командвате.
Както вие се радвате на успеха и аз вече ще се ще се радвам, а не да ме боли, как заведенията около мен(на пъпа на центъра) се изпразниха и хората си празнуват на домашно :D . Може в София, Пловдив, Варна, Бургас и др. по-големи градове да е по-различно за квалитетните заведения, но не всички живеят в тези градове. Явно конфронтацията между хората ще продължава до като стигне границата на търпимост.
Темата се изчерпи още преди да стигне и половината страници! В основата на тази подкрепа е едно неистово желание за контрол върху другия, но няма да стане и накрая точно непушачите ще платят най-високата цена. Ще видим колко заведения ще останат и дали няма изобщо да се лишат от предишния и за тях добър избор, да имат място където не се пуши.
Активен

vyrgozunqk

• Гост
Глей' са и аз съм от хората,  които от сутрин до вечер кибичат по барове и кафета (главата знае!)...  Та имам наблюдение и действително е много пусто,  та чак ми е противно,  чувствам се като отшелник...  Преди най-редовно се заговарях и запознавах с нови хора,  а сега е празно и тези които са там, са разни скотове...

И то не е от безпаричие,  а вече и аз не вися...  Сега на ден седя максимум по час-2, а прдди правех по 3 часа спокойно...  Кактони следователно плащам по-малко сметка...  От средно дневно 20лв.,  паднах на 5...

Така,  че това с оборота е съвсем реално...
Активен

Mitaka

• Гост
Аз пък съм пушил само наргиле, ама то не е с тютюн ами с някакви сушени простотии вътре, и честно казано дори мирише приятно.
Има и весело нарглие... сушени простотии + холандски тютюн.
Активен

backinblack

• Напреднали
    • Профил
Абе, те нека си разправят, че не се отразявало :D . Като влезе забраната беше още топло и си пушехме и пиехме на вън и всеки ден оставях преди обяд 5 лева за кафета и след обяд 10 лева за бира с картофки или сърца и не само аз, от както застуди, пия едно кафе на на найлона и след обяд не излизам и така съм не само аз. Планета-та беше петък и събота фраш, като забраниха пушенето и след 1-2 седмици се изпразни. Та, май и на непушачите не им е кеф да ходят на празна дискотека и празни кафета, ама то вола като рие си го хвърля на гърба :D . Щом ги устройва така, нека така да бъде :D

На едното централно кафе дето ходя вдигнаха цената на кафето с 20 стотинки, но не само за пушачите :D . Този ток дето се топлим вън трябва някой да го плаща :D
« Последна редакция: Dec 18, 2012, 18:44 от backinblack »
Активен

shoshon

• Напреднали
  • Публикации: 497
    • Профил
Споко чавета!

Затварям темата със следната новина.

http://money.bg/news/id_576536288

Foxconn отваряд завод в Тутракан!

Вече си представям бъдещите диалози между мен и други IT-та:
- Вчера си взех ново PC
- И-и-и брао! бързо ли е?
- Бързо е - 3 ТутраХерза CPU  с 2 Тутрабайта HardDrive!
- Брей-й-й... брей!
Активен

Mitaka

• Гост
В Китай вече се знае, че заплатите са по-високи от българските, тъй че - нормално.
Активен

backinblack

• Напреднали
    • Профил
Днеска я четох някъде новината :D . Очакваше се :D . В Китай ги натискат за по-високо заплащане и щели да въвеждат роботи и май са решили да изнесат по-ниско технологичния труд на българските умници, но все пак е добра новина.
Активен

Mitaka

• Гост
Докато 95% от т.нар. Support в Европа и САЩ е съставен от истински индийци, тук фокскон ще имат възможност да си наемат истински индо-българи :)
Активен

v13

• Гост
Бил съм пушач, не пуша вече от 8 години. Подкрепям пълната забрана за пушене. Около мен имам пушещи колеги и не е много приятно, когато понякога се прибираш удома и дрехите ти смърдят на цигари.
Активен

arda_kj

• Напреднали
  • Публикации: 631
  • Distribution: Debian Sid/Unstable; Ubuntu 12.04
  • Window Manager: Gnome/KDE
    • Профил
На втори въпрос ще ти отговоря също - защото си лигльо!

На трети въпрос - имате проблеми с генофонда и не трябва да се плодите, защото разрушавате общият човешки генофонд!

Едно време хората, като са се женели са проучвали много внимателно родителите на булката/младоженеца, ако е имал такъв тип заболявания се е смятал за негоден, сега положението е същото, проблема е че има тая псевдо толерантност към такива генетично слаби и дефектни хора !

И заради великите медици, които препоръчват и непрепоръчват някой неща и разни други малоумни организации света вмомента издържа няколко стотин милиона недъгави парчета и плаща на разни сакати да се разплождат, а после защо има педераси и сбъркани хора...
И не ми ги давай същите тия за пример...
 >:D

??? Чак такива изцепки не съм очаквал да прочета, ама човек винаги може да надмине себе си...

Не знам на колко години си, ама такива изказвания повече подхождат на хора от долните класове на гимназията. Ама не знам, може и да гравитираш около тая възраст.

Не знам дали осъзнаваш, ама ти сам си постави диагнозата. За да ме разбереш по-добре направо използвам твоите доводи - ти си тоя, който е болния и с лошия генофонд. Нали ти си зависимия тютюно-наркоман в случая, т.е. ти си дефектния със "слаби" гени предразположен към подобни пороци. Като вземем предвид по постовете и изказванията къде ти е спряло умственото развитие, направо може да те пишем недъгав/непълноценен, затова айде ходи сега да се гръмнеш :D , че нали това е баш твоята теория, ама приложена към теб :) Няма да се сърдиш, говорим си за нещата от живота :)

Това за сакатите и прочие няма да го коментирам и ще го отдам на прекалените емоции. Само имай в предвид, че например и Стивън Хокинг е сакат (ала инвалид), ама е Стивн Хокинг, докато ти си точно господин никой, само че с претенциите едва ли не да раздава присъди кой да се плоди и кой да живее или умре. Aма така се получава, когато човек не може да си сдържа емоциите и почва да ръси бисери.
Активен

Debian Sid/Unstable; Ubuntu 12.04
"За да открием истината, е нужно поне веднъж в живота си да подложим всичко на съмнение" - Р. Декарт

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Хаха, това там дето имаше масови самоубийства в заводите им защото ги карат да бачкат по 14 часа на ден и не ги пускат до тоалетна. Логично е че са си намерили България, тука е рай за всякакви плантатори.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19   Нагоре
« назад напред »