На втори въпрос ще ти отговоря също - защото си лигльо!
На трети въпрос - имате проблеми с генофонда и не трябва да се плодите, защото разрушавате общият човешки генофонд!
Едно време хората, като са се женели са проучвали много внимателно родителите на булката/младоженеца, ако е имал такъв тип заболявания се е смятал за негоден, сега положението е същото, проблема е че има тая псевдо толерантност към такива генетично слаби и дефектни хора !
И заради великите медици, които препоръчват и непрепоръчват някой неща и разни други малоумни организации света вмомента издържа няколко стотин милиона недъгави парчета и плаща на разни сакати да се разплождат, а после защо има педераси и сбъркани хора...
И не ми ги давай същите тия за пример...

Чак такива изцепки не съм очаквал да прочета, ама човек винаги може да надмине себе си...
Не знам на колко години си, ама такива изказвания повече подхождат на хора от долните класове на гимназията. Ама не знам, може и да гравитираш около тая възраст.
Не знам дали осъзнаваш, ама ти сам си постави диагнозата. За да ме разбереш по-добре направо използвам твоите доводи - ти си тоя, който е болния и с лошия генофонд. Нали ти си зависимия тютюно-наркоман в случая, т.е. ти си дефектния със "слаби" гени предразположен към подобни пороци. Като вземем предвид по постовете и изказванията къде ти е спряло умственото развитие, направо може да те пишем недъгав/непълноценен, затова айде ходи сега да се гръмнеш

, че нали това е баш твоята теория, ама приложена към теб

Няма да се сърдиш, говорим си за нещата от живота

Това за сакатите и прочие няма да го коментирам и ще го отдам на прекалените емоции. Само имай в предвид, че например и Стивън Хокинг е сакат (ала инвалид), ама е Стивн Хокинг, докато ти си точно господин никой, само че с претенциите едва ли не да раздава присъди кой да се плоди и кой да живее или умре. Aма така се получава, когато човек не може да си сдържа емоциите и почва да ръси бисери.