Мда, честито!!!
Удължаването на живота на блоковете в ”Козлодуй” - под въпрос:
http://dnes.dir.bg/news/aetz-cozloduy-valentin-nikolov-antimonopolnite-protesti-13216126Ако буда спечели отновно, аз лично ще емигрирам.
А вас, радващите се ще ви гледам, и ще ви се кефя не след дълго - 2017. Т.е. след 4 годинки. Ще си минат като един ден

Та, ще си пия кафето някъде, и ще си чета как ревете, че не можете да си платите тока, как седите на режим, и плащате по 1000 лева сметки

Ама от сърце ще ви се кефя. Вие това заслужавате.
А след 2025-а, което също е съвсем скоро, когато свърши и технологичният живот на ТЕЦ-овете - ще ритам от кеф

Жалкото е, че цяла една държава ще бъде затрита от група п_дераси, които не се съпбразиха с 64% от гласувалите!
Онези, които не са гласували да мълчат. Не-гласуването от тяхна страна означава само едно - "не ми пука". Щом не им пука, те нямат право на мнение и в двата случая - при построяване или при не-построяване на АЕЦ. Уважавам мнението на гласувалите "НЕ", защото те са изразили мнение, и въпреки, че не съм съгласен с тях - те явно имат достатъчно силни аргументи, за да гласуват по този начин.
П_тките, които не са гласували, НО СЕ ИЗКАЗВАТ ПО ВЪПРОСА.... няма как да ги подкрепя.
Като не си гласувал - ще мълчиш, и ще траеш - независимо какво се случва. Ти си никой, от теб нищо не зависи. Ти си безгласна буква, твар, която само потребява.