« Отговор #330 -: May 11, 2013, 01:23 »
Другачета, много се набляга гледам на това, да гласуваме на всяка цена, за да не ни управлявали турците или циганите, но моля да ме извините за квалификацията, но това е много тъпо!
Защото, да гласуваш за някой е одобрение за възгледите му, за политиката която Ти смяташ за правилна, защото вярваш в неговите възможности и не на последно място отговорност, че и ти имаш заслуга той да е там, че за всичко добро или лошо, и Ти носиш отговорност, а от избора който ни се предлага, освен аз, още много други не вярват, че има някой който е за там. От друга страна, всички викат, че трябвало нови лица да излязат, лица които още не са покварени от тези или онези бивши, а как да се създадат, когато ще гласувате за старите!!!?
Аз и в други теми съм казвал, че това правителство, колкото работа свърши, на всяко от предишните поразиите щяха да са много по-големи, ако бяха на власт и по принцип съм за ББ, но няма да гласувам защото, ГЕРБ ще спечели с малка преднина според мен и никоя от сега действащите партии, няма да е в състояние да управлява, а отново ще ни занимават с партийните си проблеми и ще си правят сечено едни на други докато кораба потъва и съвсем скоро ще имаме нови избори придружени с още по-голяма разруха.
Не се поддавайте на тези манипулации в името на левчето държавна субсидия и ако гласувате, гласувайте само за партии или личности които одобрявате!