« Отговор #196 -: Jan 19, 2014, 15:12 »
От тия трите, пропагандата на последния най-много ме притеснява. Но тя не е гей-пропаганда.
На Азис голия гъз също не е гей пропаганда, а евтина реклама и е проява на изключително лош вкус. Ммм при това обаче същият беше изключително модерен по едно време, което трябва да означава, че в тази държава е пълно с обратни. Та той да си се държи както си иска, негова си работа щом фенчетата му се радват, обаче и мен не ме кефи идеята да му се вее задника по билбордите. Отново силно се съмнявам обаче някой да стане гей само защото е видял някой от тях.
Гей парада също не го виждам като гей-пропаганда целяща изпедерастяването на децата. Най-големият проблем е че е пълно с идиоти (латентни педерасти предполагам), които от желание за себедоказване на хетеросексуалните си вкусове, нарочно му правят реклама. Примерно онзи малоумник Расате, който най-много дрънкаше за това какво щели да кажат децата като видят гей парада на улицата, накрая домъкна дъщеря си там и отиде да се бие с гейовете. Това надминава всякакви критерии за малоумие - не стига че все пак вижда гейовете, не стига че вижда баща си да се бие с разни хора на улицата и го арестуват и не стига че като го приберат в районното, дъщеря му остава на улицата без да има кой да я прибере. Аз тва не мога да си го представя, що за дебили. Представям си Расате как отива при жена си и казва "скъпа, отиваме с малката да бием педерасти в центъра" и тя "добре скъпи, чакам ви за обяд".