Така се вижда ясно и точно кой какво колко и как. Самият мейл или тикет/пм система може да се разглежда, като едно задание което е част от договор.
Има едно нещо дето му се вика сработване между партньори! Когато не могат с думи да се разберат, дали е казано или написано е без значение. Парньорството приключва за нула време и всеки го отчита като загуба на време. Има доста неща които са толкоз специфични, че аз дето имам малко повечко компютърни знания, ако мога да ти ги обясня с на кратко в мейл, ще мога и да си ги направя сам, а тези които се надявам да го ползват това нещо съвсем няма да могат да ти го обяснят в мейл, а и самата идея да предлагаш услуги срещу заплащане без да си дадеш телефона за връзка е меко казано смещна

.
Точно в следващият момент ме караш да ми спира дъха.
И отново си противоречиш. Първо обесняваш как искаш да си платиш, а после как не искаш да ти се издават фактури, защото така по-евтиничко.
Както казах, устройва ме и двата варианта, но предпочитам единия от тях! В краен случай ще отида на първия. Много ли са или малко тези пари, хората толкоз искат, аз не им правя пазарлък, нямат проблем с телефоните, като няма такъв които иска да си ги вземе директно, нека така да бъде!
И понеже всичко е скапано линукс не става, а кой всъщност ти обеснява, че става ?
Ама аз много добре знам, че става, но няма хора, дори и когато не се пазариш, а искаш да обясниш проблема какъв е по телефон, а не по мейли!
Въпроса с данъците и демокрацията сме го коментирали доста в темите тук и това, че ти предпочиташ да хрантутиш измекярите си е твой проблем или желание и не се опитвай да ме убеждаваш в своя мироглед.