Ех, сега.. мислех че сте по-запознати.. ТОРа само прави връзката (анонимно /уж/) между клиента и сървъра, а инак и клиента и сървъра са си там на когото си принадлежат той си плаща за желязото, нета, топлата вода и т.н. и повечета са (т.е. поне бяха преди) на щайги от сорта на върви на жената на лапито, на хлапето на таблета, или на една стара щайга дето и аз не знам къде съм я заврял) и когатo си ги изключват и услугата пропада, даже по едно верме по в началото мног ми напомняха на едновремешните BBS и там с модемите - чакаш първо пича да се прибере от работа/училище и т.н. после там родата да се наприказават по тел. и хоп по некое време модема ти вземе че се върже т.е. сървиса вече е онлайн..
Явно никой не си е играл да слага неща такова на собствено желязо (тооо.. може и в облака - само за информация, но иначе ТОР не е безплатен облак дето да ви го настрои и хоства безплатно, а поради естеството на т.нар. silkroad там всичко е на частни сървъви и когато се появи тогава и колкото - толкова)
https://community.torproject.org/onion-services/setup/--
Какво стана Замундата не ви ли я о-
тор-изираха вече, или напротив тотално я о-пропаст-иха там.. наследниците на Явор Колев?