Автор Тема: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас?  (Прочетена 324884 пъти)

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 9066
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Re: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас?
« Отговор #2295 -: Jun 16, 2026, 21:03 »
Oh Forbidden

Това, когато го въведоха и аз псувах кански. До тогава Invidio.us можеше да се ползва с напълно изключен Js. Въведоха го заради DeepSeek. Те все още не се бяха включили в обмена на данни и затова пробваха да точат видео през инсталациите на Invidio.us и другите подобни услуги.

Отвратителна е тази защита от роботи, но нищо не може да се направи. Вече навсякъде я има.

Иначе надекото има нормален адрес (както и в няколко други мрежи). Логично той е nadeko.net, но пак ти трябва включен js.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #2296 -: Jun 16, 2026, 23:30 »
   Ако не е тайна, за какво иде реч в клипа ?  :o

Някои тук сме загрижени за сигурността си, използваме ТОР,ВПН и т.н.
Шибаната туба иска "да влезем в профила си".  >:D

Между другото, ако държиш, има начин да си ползваш истинската туба. Говоря за proxy. Има няколко начина за това, но най-лесен е web proxy, защото не изисква софтуер и настройки.

Ето един новичък списък: 29 Best Free Proxy Sites to Surf Anonymously Online in 2026

Между другото от километри си личи, че е съставен от ИИ.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 5682
    • Профил
« Отговор #2297 -: Днес в 04:25 »
Ех, сега.. мислех че сте по-запознати.. ТОРа само прави връзката (анонимно /уж/) между клиента и сървъра, а инак и клиента и сървъра са си там на когото си принадлежат той си плаща за желязото, нета, топлата вода и т.н. и повечета са (т.е. поне бяха преди) на щайги от сорта на върви на жената на лапито, на хлапето на таблета, или на една стара щайга дето и аз не знам къде съм я заврял) и когатo си ги изключват и услугата пропада, даже по едно верме по в началото мног ми напомняха на едновремешните BBS и там с модемите - чакаш първо пича да се прибере от работа/училище и т.н. после там родата да се наприказават по тел. и хоп по некое време модема ти вземе че се върже т.е. сървиса вече е онлайн..

Явно никой не си е играл да слага неща такова на собствено желязо (тооо.. може и в облака - само за информация, но иначе ТОР не е безплатен облак дето да ви го настрои и хоства безплатно, а поради естеството на т.нар. silkroad там всичко е на частни сървъви и когато се появи тогава и колкото - толкова)
https://community.torproject.org/onion-services/setup/

--
Какво стана Замундата не ви ли я о-тор-изираха вече, или напротив тотално я о-пропаст-иха там.. наследниците на Явор Колев?
« Последна редакция: Днес в 05:08 от remotexx »
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 9299
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #2298 -: Днес в 08:49 »
Май не само за децата е заплаха тоя интелект:

https://www.vesti.bg/lyubopitno/igrata-na-igrachkite-5-i-golemiiat-debat-zaplaha-li-e-izkustveniiat-intelekt-za-detstvoto-6262411
Активен

Без подпис - най-хубу. Че тука разни цървули мрънкат като дървени философи.

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #2299 -: Днес в 10:27 »
Явно никой не си е играл да слага неща такова на собствено желязо (тооо.. може и в облака - само за информация, но иначе ТОР не е безплатен облак дето да ви го настрои и хоства безплатно, а поради естеството на т.нар. silkroad там всичко е на частни сървъви и когато се появи тогава и колкото - толкова)
https://community.torproject.org/onion-services/setup/

Може да помните или не, но 2021 и 2022-ра работих за най-големия бандит (държавата) и ми трябваше отдалечен достъп. Ти май тогава говореше за vnc. В крайна сметка го реших с помощта на Спеца и Anydesk.

Но бях гледал видео от някаква, българска конференция, където се говореше за RDP през tor. Затова си направих възел. Но загубих нейде видеото, не успях да го открия. А от remote desktop нищо не разбирам и така си остана.

Но поне мога да кажа, че съм правил възел. Имах си адрес и всичко.

=*=

А Надекото е много сериозен пич. В общността на Invidio.us е най-сериозния. Тъпото е, че той идва от една от най-бедните страни в света, Колумбия. Бедните го могат, но ние надутите от златния милиард, не го можем… Жал!
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6881
    • Профил
« Отговор #2300 -: Днес в 10:56 »
remotexx:
Цитат
Ех, сега.. мислех че сте по-запознати.. ТОРа само прави връзката (анонимно /уж/) между клиента и сървъра, а инак и клиента и сървъра са си там на когото си принадлежат той си плаща за желязото, нета, топлата вода и т.н. и повечета са (т.е. поне бяха преди) на щайги от сорта на върви на жената на лапито, на хлапето на таблета, или на една стара щайга дето и аз не знам къде съм я заврял) и когатo си ги изключват и услугата пропада, даже по едно верме по в началото мног ми напомняха на едновремешните BBS и там с модемите - чакаш първо пича да се прибере от работа/училище и т.н. после там родата да се наприказават по тел. и хоп по некое време модема ти вземе че се върже т.е. сървиса вече е онлайн..

Пак ще го напиша: има множество възли (TOR nodes), 1 или 2 да не
работят, все ще има няколко,които ще осъществят връзка.
   Дори и повече да са спрели, все ще се осъществи връзка.
Аз лично досега не съм имал проблеми.със свързването
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6881
    • Профил
« Отговор #2301 -: Днес в 12:06 »
Цитат
Може да помните или не, но 2021 и 2022-ра работих за най-големия бандит (държавата)

Това ме кефи.  ;D ;D ;D
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 9530
    • Профил
« Отговор #2302 -: Днес в 12:25 »
Цитат
Може да помните или не, но 2021 и 2022-ра работих за най-големия бандит (държавата)

Това ме кефи.  ;D ;D ;D
Мен не и никога не ме е кефила такава референция към държавата.
Държавата няма лице.
Като се ядосаш на държавата за нещо, не се ядосваш на когото трябва.
Зад всяко решение стоят хора.
Е, майната им!
Ако ми падне сгоден случай, ще им обърна носа.
Най-малко.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.